the nightmare from a girl! (sa)

maak maar gewoon.
het is waargebeurt.
wie zij is kan ik niet seggen. wie hij is kan ik seggen als je dat wilt.
veel leesplezier.

Mogelijke uitkomsten

het schoolfeest (11 x uitgekomen)

je weet nog precies welke dag het was,

het begon allemaal op de dag dat het feest van school was.
Je had je haar en make-up laten doen, en je zat klaar voor vertrek.
Toen er buiten ineens getoeterd werd, riep je nog doei tegen je ouders en stapte de auto in.

Eenmaal daar aangekomen, het begon rustig met een gratis glas champange. Je proefde het, en gaf het weg omdat je hem niet lekker vond.
Je ging bier halen en je liep naar buiten om een sigaret te roken. je zag buiten wat mensen staan die je kom dus je ging erbij staan.
later die avond komt er een jongen bij je staan die ook bij het groepje stond. je had al aardig wat gedronken dus je was aangeschoten.
je negeert hem en je vraagt aan een paar vriendinnen of ze mee naar buiten gaan.
eenmaal buiten, staat de jongen erweer. hij begint tegen je te praten, uit eindelijk hebben jullie een gesprek over vanalles gehad.
rond een uur of 11 had iedereen veel gedronken en sommige teveel.
jij en die jongen gaven elkaar telkens knuffels, jij bedoelde het vriendelijk, hij niet.
na een half uur ongeveer vraagt hij of je mee een rondje gaat lopen, achteraf gezien was dat niet slim, maar omdat hij het vriendelijk vroeg, dacht je er niet bij na, je liep met hem mee en nog geen eens 100 meter verder werd hij handtastelijk. je duwde hem weg en je zei dat ej terug liep.
weer een half uur later vroeg hij het weer, en alweer dacht je er niet bij na en zei ja,
jullie waren de straat nog niet uit en hij begon weer aan je te zitten. je duwde hem weg maar hij sloeg zijn arm om je heen. hij probeerde je te kussen en aan je tieten te zitten, hij werd gewoon te handtastelijk dat je niet meer wist wat je moest doen.
de redder van het meisje riep haar.
zij: ..., kom eens.
je rende naar haar toe en ze vroeg wat er gebeurt was.
je legde het helemaal uit, toen kreeg je te horen dat hij het nog bij 4 andere meiden had geprobeert.
je begon eerst helemaal te trillen en daarna barste je letterlijk in huilen uit. leraren werden gewaarschuwt, maar je kreeg de gedachtens niet van ej af. je wou naar huis, mensen werden gebeld en je werd opgehaald.


2 weken later, je zit op school te wachten tot je examens beginnen, als je naar voor kijkt zie je hem daar staan, je dacht dat je er over heen was, maar als hij dan ineens voor je staat, sta je aan de grond vast gespijkerd. je exmanen is nog goed gegaan en je bent met tranen over je wangen naar huis gegaan, je hebt je moeder gebeld dat je die avond bij iemand anders ging slapen, bij een goeie vriend van je, je fietste heel hard naar hem toe, eenmaal daar knuffelde hij je en je legde het nog een keer helemaal uit.
hij: wij gaan morgen samen naar jou school toe en we gaan er wat van zeggen zo niet ga je naar de politie voor aanranding.
het gesprek is goed gegaan, de leraar sou jou bellen met reactie wat hij heeft gezegt tegen hem.

tot op de dag van vandaag heeft ze geen reactie van haar leraar, ze geeft hem nog tot vrijdag en dan gaat ze naar de politie.

het verhaal is echt gebeurt, het meisje waarover het gaat is er nog niet overheen met wat er gebeurt is, ze zien hem waarschijnlijk nog maar 1 keer en dan nooit meer, het is nu afwachten anders regelt ze het met een groep mensen.

dus mensen: let op, hoeveel je ook drinkt, ga nooit de fout in met jongens, blijf altijd bij je vriendinnen. als hij het goed bedoeld komt hij ook wel vaker bij je vrienden staan.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • kleinerozeolifa

    is dit een waarschuwing?

    7 jaar geleden
  • barbara

    Ja meis di gebeurt daarom drink niet teveel dan weet je zelf wat je doet en blijf nadenken!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?