Just Who Will Rule The World..??

Okee, ik verveel me dus dood en bij mij en mn beste vriendinnen is er een 'Rule The World' dingetjuh ontstaan en nu gaan we dus testen wie jullie willen als wereld-overheerser..
Tuti(Tsuchiya Yuichi)??
HYDE??
of Chappy??

Mogelijke uitkomsten

CHAPPY^.^ (1 x uitgekomen)

CHAPPY WILL RULE THE WORLD^.^
Chappy is het 'konijntje' (eigelijk een Gikongan, maar dat kan ik niet uitleggen dus hou het maar op een konijnXP) uit de Manga/Anime serie BLEACH en is heel schattig maar ook heel snel pissed off.. Chappy houdt er niet van om beledigt te worlden dan legt ze graag je arm in de breuk^^ AND YOUR ARM GOES BREAK-PYON!! Die wil jij als wereld-overheerser^.^

HYDE^-^ (4 x uitgekomen)

HYDE WILL RULE THE WORLD^-^
HYDE is een hele mysterieuse Japanse zanger, zelfs zn echte naam is niet bekent! Er word gezegt dat hij Takarai Hideto (Achternaam daarna voornaam, op zn Japans) zou heten, maar dat weet dus niemand zeker want hij zegt het niet.. Wel is zn geboorte datum zeker: 29-01-1969, nu dus 39.. Hij zat eerst bij de band L'Arc~en~Ciel als zanger en gitaarist maar is nu solo http://nl(.)youtube(.)com/watch?v=KF4NZMDYv-8 is een heel goed nummer vind ikXD En ja, hij lijkt op Bill Kaulitz in deze videoXP Of eigelijk lijkt Bill op hem,, want HYDE was eest..(Geen belediging voor Bill of Bill-fans! Ben zelf ook fan, maar het is nou eenmaal zoXP) En jij wilt hem als wereld-overheerser!!

TUTI^_^ (9 x uitgekomen)

TUTI WILL RULE THE WORLD^_^
Tsuchiya Yuichi (Achternaam dan voornaam, op zn Japans) met de bijnaam Tuti is een Japanse musical acteur en een ontsettende clown, maar daarom is ie juist zo leuk als wereldbaasXP De bijnaam Tuti heeft hij omdat zijn naam Tsuchiya soms verkeerd wordt uitgesproken/vertaald als Tutiya.. Hij kan heel goed acteren, zingen en ook dansen. Hij heeft eige series0.o Seiyuu shows enzo.. En hij heeft een heel leuk accent op engels^^ Jij wilt hem als wereld-overheerser!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • xxNouk

    Tuti !

    Echt meluge naam !!

    1 decennium geleden
  • megade

    YAY 4 CHAPPY!!

    1 decennium geleden
  • LustCaution

    HYDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!xD
    he have to rule the word!!!!

    1 decennium geleden
  • Superhero

    Tuti xD
    Das mii vaag in japans ,eerst je achternaam en dan voornaam ..en als je daar geboren word bn je tog al glijk 1 ,of is dat alleen in China .. Of allebei ?! OMG vaagheid ..
    Ik snap meself nii meer ..maar ik vond Chappy leukerder (A)

    1 decennium geleden
  • Pharmaceutical

    TUTI RULEZ ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?