Liefste Zayn

Liefste Zayn,
Toen ik hoorde dat je gestopt was met de tour, wist ik ergens al dat je uit One Direction ging stappen. Ik wilde het alleen niet geloven. Misschien had ik dat beter wel gedaan, dan was de klap nu niet zo hard geweest.
Ik kwam net thuis van een leuke middag met mijn vriendinnen en plotseling zie ik dat je met One Direction bent gestopt. Ik kon het eerst niet geloven en heb meteen heel het internet afgezocht. Na uiteindelijk zoveel bewijzen te hebben gevonden, wist ik dat het ook echt waar was. Het duurde even voor het tot me doordrong, maar toen kwamen de tranen. Ik ben in mijn bed gaan liggen met jullie muziek op en heb uren aan een stuk liggen huilen. Zelfs wanneer ik dit schrijf, stromen de tranen over mijn wangen. Het besef dat One Direction nu nog maar met vier is, dat klopt gewoon niet.
Ik respecteer je keuze, je moet er plezier in hebben. Ik snap het alleen niet helemaal. Je bent gestopt omdat het teveel stress was en je normaal wilde leven. En nu ga je in 2016 een album uitbrengen. Dit heeft me teleurgesteld. En vele anderen waarschijnlijk ook.
Ik weet natuurlijk niet wat de echte reden van je vertrek is, want ik geloof er nu niet zo veel van. Alleen zal ik die waarschijnlijk nooit te weten komen.
Je moet weten dat je voor mij altijd een deel van One Direction zal blijven, wat er dan ook gebeurt. Voor mij zal One Direction altijd bestaan uit: Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles en Louis Tomlinson. Niemand kan je vervangen, net zoals niemand de andere bandleden kan veranderen.
Ik blijf nog altijd hopen dat je One Direction zal missen en terug zal gaan, maar dat zal waarschijnlijk nooit gebeuren.
Vier albums lang zijn jullie de beste vrienden geweest, de beste collega's, de beste broers. Ik hoop dat je nog altijd contact zal houden met de anderen, maar ik denk - en hoop - het wel.
Ik heb wel medelijden met je bandleden, je bent dan ook zo plotseling gestopt.
Ik hoop dat je lang hebt nagedacht over je keuze, want ik denk dat het een moeilijke beslissing voor je is geweest.
Ik wens je veel succes in je leven en hopelijk ga je snel met Perrie trouwen!

Reageer (4)

  • Malony

    Mooi geschreven :)

    5 jaar geleden
  • Niallerslove

    Dit is heel mooi geschreven, ik denk dat iedere Directioner zich hier wel in kan vinden!

    7 jaar geleden
  • Paardenvriend

    Wauw dit is idd mooi geschreven. En echt waar wij delen hierbij dezelfde gedachtens. En ik hoop, ookal is het onmogelijk, dat Zaynie dit leest.

    8 jaar geleden
  • FollowYourDream

    Wauw dit is egt mooi geschreven!!!! Respect
    En eig heb ik juist dezelfde mening
    K denk er net hetzelfde over als jy!!!
    Xxx

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen