Stop.

Ik wil gewoon weg van hier. Rust aan mijn hoofd. Weg van mijn dagelijkse miserie. Is doen wat IK wil. Zijn waar ik wil zijn. Gaan en staan waar en wanneer ik zelf wil. Zijn bij wie ik wil zijn. Zijn wie ik ben, wie ik wil zijn, wie ik wil worden. Wonen waar en bij wie ik wil wonen. Eens eindelijk aan mijzelf denken. De raad opvolgen die ik altijd aan andere mensen geef. Mijn eigen leven creëren. Baas zijn. Ballen aan mijn lijf kweken, opkomen voor mezelf. Eerst is aan mijn eigen denken, mijzelf is op de eerste plaats zetten. Mijn welzijn zal even voor moeten gaan.

Weg van school. Mijn kledij en gewoontes niet te hoeven aanpassen zodat ze mij leuk zouden vinden. Geen groepsdruk. Bij mijn echte vrienden zijn. Nieuwe vrienden maken. Uitgaan.

Weg van thuis. Even geen druk meer op mijn schouders. Even niet hoeven te presteren voor een ander, maar kunnen presteren voor mezelf. Bij mijn geliefde zijn die mijn ouders niet accepteren.

Even alleen zijn. Een aantal dingen op een rijtje zetten. Mijn hoofd leegmaken. Mijn psychologisch welzijn verzorgen.

Genieten. Van het leven. Van uitstappen met mijn vrienden, mijn lief. Van uitgaan, van een boek lezen of een bad nemen. Van gekke dingen doen.

Ik weet niet waar ik thuis hoor. Tenminste niet meer. Ik voel me niet goed in mijn vel thuis. Ik wil gewoon weg. Geen stress meer hebben. Weten waar ik thuis hoor. Weten bij wie ik thuis hoor. Weten wie ik ben.

Mijn eigen leven, mijn eigen geluk creëren. Mijn muziek zo luid kunnen zetten als ik wil en mij uitleven. Kunnen gek doen. De miserie van mij afdansen. Mijn hoofd leegmaken.

Knopjes in mijn hoofd leren omdraaien. Het is zo moeilijk om tegenwoordig vol te houden. Ik, ik, ik… maar de rest mag niet stikken.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen