Zijn geur

Zijn geur.

Een prachtige geur komt mijn neus tegemoet, wanneer ik aan zijn eigendommen ruik. Ik sluit mijn ogen kort en de herinneringen schieten mijn gedachten binnen.

Zijn glimlach is een van de mooiste dingen die ik ooit in mijn leven heb gezien. De grijns op zijn gezicht of hij lacht wanneer ik weer een flauwe grap maak, laat mijn bloed sneller stromen. Ik heb me nog nooit perfect gevoeld, maar wanneer ik bij hem ben, voel ik dat wij perfect zijn.

Hij is een van de mooiste personen die ik ooit in mijn leven ontmoet heb. Zijn hand is zacht en zijn vingers bewegen kalm, wanneer ik zijn hand vastpak. Het lijkt ofdat onze handen puzzelstukjes zijn, die precies in elkaar horen te passen. Onze handen zijn samen perfect.

Het gevoel wanneer ik bij hem ben, wil ik heel mijn leven blijven voelen. Ik kan het enkel voelen op een paar momenten. Wij dringen elkaars lichaam binnen. Ik ken zijn wereld, zijn omgeving en ik ken meer van zijn lichaam dan een ander iemand kent.

Zacht druk ik een kus in zijn nek. Mijn arm rust op zijn buik. Hij drukt alweer een kus op mijn mond. Wij glimlachen allebei. Niemand heeft geen idee van dit moment.


Een prachtige geur komt mijn neus tegemoet, wanneer ik aan zijn eigendommen ruik. Mijn mondhoeken krullen omhoog, er ontstaat een glimlach op mijn gezicht. Ik sluit mijn ogen en hoop dat ik vanavond door zijn gedachten sluip.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen