Vanuit Joline:

ik zit gewoon met mainstreet en ales in een whapp groep' denk ik bij mezelf. Ik vind daan echt leuk, maar hij mij niet,jammer genoeg.
*TRINGGGG* de bel gaat en Ales,Lisa,Daan en ik lopen naar het gym lokaal. Als we zijn omgekleed lopen we de zaal in, ik zie dat we gaaan voetballen. YES denk ik, ik vind voetbal echt geweldig. als iedereen in omgekleed moeten we op de bank zitten.

Oke, meiden en jongens vandaag gaan we voetballen en turnen, wie willen er turnen? *bijna alle meiden steken hun vinger op, behalve Jonline*
dus alle meiden willen turnen en de jongens voetballen?' zegt/vraag de lo docent
"Nee, ik wil ook voetballen' zegt ik
'Meiden kunnen niet voetballen' zegt Justin bot tegen joline
'Wedden dat Joline beter is dan jou' zegt Daan en hij knipoogt naar mij.
' Wedden schat aangenomen' zegt justin
'jongens nu gaan voetballen, maken jullie teams??'
'Joline en ik kiezen wel' zegt justin, en Dames beginnen.
Ehhh ik kies Daan' zegt joline vast besloten. en zo gaat het om de beiurt door todat iedereen gekozen is.
*5 minuten later*
YEAHH 1-0 voor team Joline' zegt mv.Jansen

*30minuten later*

Oke, Dames en Heren alle spullen opruimen!' roept mv.Jansen door het lokaal.
Maar mevrouw, het staat 2-2 mogen we het het potje afmaken??' vraag Justin.
'eerst opruimen dan gaan we bij de finale kijken van jullie, oke??' zegt/vraag mv.Jansen
OKe'zegt justinn. en ze gaan met zijn allen opruimen. als alle spullen zijn opgeruimd, gaan de meiden op de bank zitten en gaat die finale beginnen.
JUSTIN,JUSTIN' schreeuwen de meiden. behalve lisa die schreeuw: JOLINE,JOLINE.
'Daan paast naar Joline, joline dribbelt met de bal, Zal ze score of niet, Joline schiet en ze scored en Team Joline heeft gewonnen' Roept Lisa blij en rent naar Joline toe en ze sprinkgen in het rond.' De winaars zijn: Joline,Daan,Ales,Tim,Sander,Djeremy en Jelle hebbn gewonnen en nu allemaal omkleden' zegt mv Jansen.
ik loopt naar Justin toe en zegt: Nou, ik kan wel voetballen ofniet?' Jaa, je kan voetballen dat geef ik eerlijk toe' zegt Justin en hij loopt naar de kleedkamer.
Zit je op voetbal??' vraagt daan aan mij. 'Nee, jammer genoeg niet' ze ik. waarom niet??, je bent echt heel goed'zegt daan. Ik wil wel op voetbal, maar ik wil ook blijven dansen en blijven paardrijden,en ik mag niet op 3 sporten jammer genoeg. zeg ik teleurgesteld.' ik wil je wel voetbal lessen geven, gewoon na school' zegt daan. Echt wil je dat doen??' vraag ik blij.' Ja tuurlijk wil ik dat' zegt daan. Maar ik ga nu omkleden ik zie je zo bij Duist' zegt ik en ik geef daan een knuffel. als ik de kleed kamer binnen kom zie ik dat aleen lisa er nog is, en ik vertel het gesprek wat ik met daan had.
Sttt, wees is even stil' zegt lisa en ze kijkt onder de deur en ziet dat er iemand staat. en Lisa doet de deur open, en daar staat Myrthe. Duss.. je bent op die nieuwe jongen Daan? nou ik heb nieuws voor je : ik ben zijn vriendinnetje, hij heeft me net gevraagt. en Myrthe loopt naar haar vriendinnen en ze lopen naar Duits. IK zit zelf met tranen in mijn ogen in de kleedkamer en lisa troost me. Als ik omglekleed ben lopen we naar Duits, er is alleen nog plek naast Daan en Ales. Daan roept me en wijst naar de stoel naast zich maar ik toch liever naast Ales zitten, Lisa gaat maar naast heb. Onze mentor komt de klas in en zegt: Beste leerlingen, Mv. van meulen is er vandaag niet en we hebben op dit moment geen invaller. maar dit was jullie laatste les voor vandaag dus jullie mogen gaan, maar zorg dat je les 6.8 heb geleerd want daar krijg je volgende week een toets over. en onze mentor loopt de klas uit. Als ik op wil staan zie ik Myrthe en Daan in een hoekje staan ik weet niet wat ze doen, ik wil het ook niet weten. Ik loop de klas uit naar me kluisje om me boeken en jas te pakken, als ik een stem achter me hoor ik weet wie het is' Daan' maar heb geen zin om met hem te praten.'Joline wacht, ik zou je toch voetbal trainen geven' zegt daan.' ik heb al met Lisa afgesproken en ren naar Lisa toe. 'Lies, samen huiswerk maken bij mij, me ma heeft een shoot dus we zijn alleen' zegt ik. 'Sorry, heb met Ales afgesproken' zegt lisa.'o oke' zeg ik en ik loop naar me fiets en fiets naar huis. als ik bijna thuis ben hoor ik mijn mobiel af gaan, ik zie dat het daan in, maar neem niet op. *TOETTOET* hoor ik achter me. van schrik ga ik slingelen, en voor ik het wist werd alles zwart voor me ogen......

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen