dit stuk van het verhaal word het wat leuker. ik weet dat hoofdstuk 1 niet zo leuk was. Maar ik ga proberen de rest wat leuker te maken!

x

Vanuit Alicia komt in het volgende hoofdstuk!

Vanuit Cherise:
M'n moeder maakt me wakker. het is 05.30.. Pff zo vroeg.. zeg ik. Ja je moet over een half uur al bij school zijn. Oja zeg ik. Ik kies nog een leuk setje en loop richting de badkamer. Ik stap snel de douche in en begin Mind Is Blown heel hard mee te zingen. Als ik uit de douche ben kleed ik me snel om en ga nog even op twitter en eet ondertussen nog wat. want we moeten ongeveer 27 uur in de bus zitten.. Pff dat gaat nog wat worden.. Ik eet snel m'n boterhammen op en doe m'n sneakers aan. M'n make-up en haar heb ik net al gedaan dus die hoef ik gelukkig niet meer te doen.

Vanuit Priscilla:
Om 5.45 maakt me moeder me wakker. Ik ben heel vrolijk want ik weet dat ik vandaag naar Barcelona ga met school. Ik heb er heel veel zin in. Ik had gisteren maar gedoucht want dan kon ik vandaag wat langer blijven liggen. Snel pak ik een leuk setje uit m'n kast van de kleren die er nog in liggen dan. Haha. Ik doe een kort zwart broekje aan met een leuk hempje er over. Doe m'n haar in een knot en doe ook nog snel een beetje make-up op. Ik loop de trap af. Als ik beneden ben zeg ik vrolijk; Goeiemorgennn! Soo jij bent vrolijk zegt m'n moeder. Ja duuhh ik ga naar Barcelona! zeg ik. M'n moeder begint te lachen. Haha heb ik teminste is een weekje rust.. Haha niet grappig mam.. Zo druk ben ik helemaal niet! Ik eet snel m'n broodje op en doe m'n teenslippers aan. daarna pak ik m'n spullen en stap ik in de auto richting school.

Vanuit Jeanique:
Het is 05.30 en ik word wakker van mij wekker. Oja! Vandaag gaan we naar Barcelona!! Ik had mijn wekker gezet omdat anders mijn moeder moest opstaan en omdat ze gisteren tot laat moest werken ze dan niet uitgeslapen was.. Ik schrijf snel een briefje. Hey mam, ik hoop dat je het briefje leest. maar weet dat ik van je hou en ik zal je smsen als we er zijn! loveyou x Janique snel leg ik het briefje op haar nachtkastje en probeer er voor te zorgen dat ze niet wakker word. ik ga nog even snel douche en doe dan m'n kleren aan. het is inmiddels 05.50 zie ik. Shit! Zometeen staat de familie van Alicia hier. snel smeer ik een boterham en laat m'n haar los. Als je met alles klaar bent staat Alicia er al en rijden jullie richting school! Je hebt er superveel zin in! snel doe je je schoenen aan en pak je je spullen

Hope you like it.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen