Vanuit cherise:

Het lijkt wel een eeuwigheid te duren tot het einde van de week. Dan gaan we EINDELIJK naar Barcelona. Ik heb er natuurlijk heel veel zin in want mij beste vriendinnen Priscilla, Alicia & Jeanique gaan ook mee. We hebben altijd de grootste lol en zijn echt de grootste mainiacs die er bestaan. Ik kijk nog even snel op Twitter en zie dat Rein online is. Ik word er meteen helemaal vrolijk van. Ik stuur hem een tweet. @x_Cherise: hey lieve @reinduif , we gaan met school naar Barcelona. zou ik alsjeblieeffddd nog een tweet mogen voordat ik niet meer in Nederland ben? een paar minuten later krijg ik een vermelding op Twitter. Ik hoop natuurlijk dat het een tweet van Rein is. Dus ik start maar snel Twitter op. OMG DIT GA JE NIET MENEN ROEP JE! Rein heeft je een tweet gestuurd.. En hij volgt je ook nog eens! Ik ben superblij want hij heeft me getweet @reinduif: veel plezier in Barcelona! xx. En dan herriner je je dat je ook nog een fb van hem had gekregen. Je begint hem meteen te spammen op dm. je dm't hem. een paar minuten later heb je een dm terug en al snel hebben jullie een gesprek.

Heee. Ik ga je wel missen als ik in Barcelona ben hoor! $
Misschien kom je me nog wel tegen ofso :p
Huh hoezo? ga jij ook naar Barcelona dan?

Maar dan reageert hij niet meer. Je bent een beetje teleurgesteld en sluit Twitter maar af. Je controleert nog even snel je spullen of je alles bij je hebt.
Dan krijg je opeens een geluidje. Hey dat is van whatsapp. Je kijkt even wie het is. Oh gezellig het is de Whatsappgroep van mij Priscilla, Alicia en Jeanique. Ik zeg heel vrolijk; OMGGG WEET JE WAT IK HEB MEEGEMAAKT!! Rein volgt me op twitter! en hij stuurde me een tweet! ik heb ook nog een dm van hem gehad.. hij dm'de me dat we hem misschien wel tegen zouden komen in Barcelona.. ik weeet alleen niet wat hij ermee bedoelde.. De meiden zijn heel blij voor me. Daarna zeg ik dat ik weer even moet gaan. Ik controlleer nog eve of ik alles bij heb en ga daarna slapen. Want we gaan namelijk morgen al naar Barcelona!


5 RT's = HOOFDSTUK 2!
hope you like it.. x

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen