Vanuit Sonja.
Ik zat lui in mijn stoel naar het computer scherm te kijken. 'Stom ding schiet is op, LAADT' schreeuw ik opgefokt. Ik zucht en zet de wifi uit, 5 minuten later zet ik hem weer aan. 'Hé hé' zeg ik glimlachend. Ik kijk door mijn time-line en ik zie dat Barbara online is. 'HEY BARB' tweet ik glimlachend en ik kijk naar de klok. 'Oeps' mompel ik en ik sta snel op. Ik loop gauw naar de keuken en haal mijn net niet verbrandde chocolade taart uit de oven. 'Naja, hij is niet verbrandt' zeg ik trots. 'MAAAAM, de taart is klaar. Wil je het eerste stukje ?' schreeuw ik naar boven.

Vanuit Owen.
We zitten in de studio, ik kijk uit het raam. 'Song's komen echt niet in een keer op het blaadje hoor, zonder inspiratie begin je niks' zeg ik terwijl ik Daan aan kijk. 'Ja we zitten hier nu al een half uur en we hebben nog niets. Laten we even iets anders gaan doen' zegt Nils met een klein glimlachje. 'Dat bedoel ik ook' zegt Rein terwijl hij Daan aan kijkt, 'Oké' zegt Daan mompelend. 'Hé niet zo nors, is er iets ofzo ?' vraag ik aan Daan.

Vanuit Baukje.
Ik zit aan mijn huiswerk, 'Stom Engels' mompel ik. Ik zucht en doe mijn boek dicht, 'Blegh het gaat er nooit op tijd in.' Ik sta op en pak mijn mobiel, ik zet Mind Is Blown op en ga weer achter mijn bureau zitten. Ik pak een tekenblaadje en begin maar wat nutteloos te tekenen. Ik pak mijn mobiel en ga wat op twitter rond kijken. Ik zie dat Sanne online is. 'Heeyy girl (:' tweet ik glimlachend. Ik leg mijn mobiel neer en klik op herhalen. Ik kan geen genoeg krijgen van Mind Is Blown.

Vanuit Rein
Gelijk nadat Daan had mee in gestemd, pakte ik mijn mobiel. 'Wie weet waar ik inspiratie vandaan haal ?' tweet ik zuchtend. Gelijk weer allemaal reactie's, ik reageer op een en stop mijn telefoon in mijn zak. Ik sta op en kijk uit het raam, ik begin wat te zingen en draai me om. 'Zing dat nog eens, dat klonk leuk' zegt Nils. Ik zing het nog eens, daarna speelt Nils wat op zijn gitaar en zing ik eronder. 'Ja !' zegt Daan glimlachend. Hij pakt zijn notitieblok en schrijft het op. Nils schrijft de noten op en we gaan weer bij elkaar zitten.

Reageer (2)

  • UrWishhx

    Leuk! ga snel door!

    1 decennium geleden
  • sonjamulder

    verder omg <3_____________<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen