Foto bij 001 // Cedence Brown

eerste hoofdstukje is toch altijd slecht ;$
Als ik een paar abbo's heb komt het nieuwe hoofdstukkje ;D

Als ik mijn nieuwe huis inloop kijk ik mijn ogen uit, wat is het hier super groot, en ook zo modern ingericht. 'Hallo' Komt er een jongen aan lopen. Ik kijk hem van top tot teen aan, en geef hem dan een hand. Hij leek me wel aardig, misschien was dat ook wel het enige leuke aan verhuizen naar Engeland, een nieuwe broer. ' Ik ben Cedence' Begin ik zelfverzekerd. 'Thomas' zegt hij vrolijk Hij geeft mijn vader ook een hand en steld zich voor. Dan komt er een vrouw aanlopen met donker haar tot ongeveer aan haar schouders en met een lief gezicht. 'Hallo, Ik ben Amy' Zegt ze lieflijk, een beetje te lief. 'Cedence' Zeg ik daarom kortaf. Ik vond er echt helemaal niks aan dat we verhuisd waren, alleen omdat papa zo graag een nieuwe vrouw wilde, had hij dan nooit aan mij gedacht? Ik was gelukkig in Nederland, Ik woonde in een leuk dorp, met vriendinnen, en een leuke school. En dat moest ik nu allemaal achter laten omdat papa zo graag hierheen wilde. 'Laat het huis maar even zien' Commandeerde die nieuwe vrouw van papa Amy naar Thomas.
Na een rondleiding en het avond eten had ik Thomas en zijn overduidelijk strenge moeder Amy al weer een beetje leren kennen, maar mijn vader deed heel anders als normaal, hij wilt natuurlijk niet dat het meteen mis gaat, omdat ons huis in Nederland is verkocht enzo. Maar pleas laat hem zichzelf weer zijn, hij is nu poeslief, en dat hoort niet.

De volgende morgen piepte mijn wekker me al om 5 uur s'ochtends wakker, oja, ik had mijn telefoon nog staan op de Nederlandse tijd. Na een paar minuten nog niet nog een keer in slaap gevallen te zijn besloot ik maar om een lekker lange doche te nemen, wat ook wel kan aangezien ik nu 3 uur de tijd heb.
Eenmaal op school keek ik mijn ogen uit aangezien het een enorme school was. Thomas had me gelukkig meegenomen met zijn auto, hij zat hier namelijk ook op school. Hij had me beloofd om me te helpen om mijn kluisje te zoeken, en me te helpen naar mijn eerste lokaal, maar toen hij zijn vrienden zag was de afspraak voorbij. Ik besloot dus zelf mijn kluisje te zoeken. Na een paar min. had ik eindelijk mijn kluisje gevonden. Ik opende hem met de code die mij was gegeven, en stopte er een paar boeken in. Toen ik mijn kluisje dicht gooide, en mijn tas over mijn schouder deed, Knalde ik tegen een jongen aan, maar zonder iets te zeggen liep hij verder 'LET OP, KLOOTZAK' riep ik hem na. 'Zozo' Hoorde ik me achter waardoor ik me omdraaide. Ik zag een lange jongen met bruin haar voor me staan. 'Jij druft, en daar hou ik wel van' vertelde hij me. Ik zuchte diep, draaide me om, en liep weg, Ik had dus echt geen zin in een jongen die denkt dat hij alles is, en elk meisje kon krijgen. Dat kon hij namelijk niet. Ik pakte mijn rooster om te kijken in welk lokaal ik les had. Engels in lokaal 103. Na een paar stappen voelde ik een hand op mijn schouder die me omdraaide. Ik zuchten nog een keer diep en wachtte op wat hij wilde zeggen. 'Ben je nieuw hier?' Vroeg hij, 'Ik heb je hier namelijk nog nooit gezien, en zo een mooi meisje zo me zeker wel opvallen' voegde hij eraan toe. Ik keek hem geergerd aan als teken dat het niet werkte bij mij. 'Wat heb je' Vroeg hij om het onderwerp te veranderen en aangezien dat ik mijn rooster in mijn hand had. 'Engels' Gaf ik hem kortaf antwoord, en draaide me daarna meteen om en liep weg. 'ENGELS IS DE ANDERE KANT OP' riep hij me na. Ik zuchtte even en liep de andere kant op. terwijl ik hem langs liep hoorde ik een quasi beledigende 'alsjeblieft'.
Eenmaal in mijn lokaal aangekomen zag ik een paar meiden zitten die me wel aardig leken, Gelukkig veranderde elk jaar de klassen, dus was iedereen een beetje nieuw. Ik besloot naar die meiden te lopen. 'Kan ik hier gaan zitten?' Vroeg ik. 'Ja tuurlijk' Kreeg ik als antwoord. Gelukkig waren ze aardig. 'Ik ben Jesy' Stelde er 1 zich voor. 'En dit zijn Alliah en Aubrey' Stelde ze de andere ook voor. 'Ik ben Cedance' Stelde ik me ook voor. Ik zette mijn tas op de grond en ging zitten,
Na een tijdje gezellig gekletst te hebben kwam de leraar binnen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen