Foto bij hoofdstuk 3

hey het is al 10 uur, maar ik had bijles dus kan nu pas schrijven
morgen so wish me luck
het word echt maar een klein hoofdstukje want ik moet echt gaan slapen zometeen.

hijgend kom ik bij het huis van amber aan. ik bel aan en uitgerekend thijs maakt open, over zijn hoofd kijkt nog een jongen mee. dat is bryan, de beste vriend van thijs. ik was sinds groep 1 al op bryan, maar dat is door de jaren heen steeds minder geworden. alhoewel hij nog steeds een lekkerding is dat moet ik toegeven. maar thijs is nog altijd het leukst. kut denk ik bij mezelf. ik ben helemaal bezweet, dus mijn haren plakken helemaal op mijn hoofd. ben rood van het rennen. en hijg ook nog eens als een paard. nou wat een goede indruk zullen ze nu wel van mij hebben. zo gaat thijs me nooit als zijn toekomstige vriendin zien. maar daar heb ik nu geen tijd voor om over na te denken. ik moet naar amber om te weten wat er aan de hand is.
lindsay roept thijs verrast, en geeft me een knuffel. echt zo'n vrienden knuffel. het is nog net niet dat die me een box geeft. oke laat maar, en jaa hoor een box. kan het nog overduidelijker zijn. hij wil gewoon vrienden zijn. hooi zegt ik iets te blij terug. ik zwaai naar bryan die zijn hand opsteek. wat doe jij nog hier zo laat. ben je iets vergeten vraagt thijs. nee er is iets met amber ze belde me in paniek op, en toen ben ik meteen hier naar toe gerend. ja ze is boven ik heb geen idee wat er is. ik zag wel dat de deur opslot was, en ja dan weet ik dat ik amber niet moet lastigvallen zegt thijs en geeft me een halve glimlach. omg ik hou van zijn glimlach. tegen zo'n glimlach kan de zon niet op. okee dan ga ik maar gauw kijken roep ik en ren naar boven.
ik weet de weg blindelings. ookal is het een mega groot huis. eerst trap op, dan rechts, weer een klein trapje op, dan rechts. ik klop twee keer, en amber maakt open. ze sleurt me haar kamer naarbinnen. en word zo op het bed gegooid. overal op haar kamer liggen zakdoeken en papiertjes.
lindasy lindasy lindasy het is zo verschrikkelijk. jammert amber. wat is er ?, wie heeft wat gezegd ?, wie heeft je hart gebroken ?, of je nagels ?. ik vuur meteen 4 vragen op amber af. rustig rustig zegt amber, en ze gaat op haar roze bureastoel zitten. ik weet nog dat we vroeger altijd ruzie maakte over wie op die stoel mocht zitten. want we zeiden altijd wie op de stoel zat had de macht en mocht alles beslissen. dat is al 6 jaar geleden ofzo. wat gaat de tijd toch snel denk ik bij mezelf.
oke amber leg me nu alles uit wat er gebeurt is, en ik wil alle details. okee bengin nu maar. nu,jaa nu. niet lang meer wachten. haahah ik wist dat amber me nu extreem irritant zou vinden. maar dat boeide niets ik moest het weten, en wel nu.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen