Owen neemt Sabine mee naar boven, ze lopen een hoge trap op, naar de kamer van Owen.
Hij gaat op de rand van z'n bed zitten, terwijl Sabine z'n kamer doorzoekt. 'vind je het wat?' vraagt Owen lachend. Sabine knikt'
Ze pakt een foto, 'Wie is dat? "Ze wijst naar een klein meisje die naast Owen op de foto staat"' Oh, dat is m'n zusje Fay,
'wat schattig'. Sabine gaat naast Owen op de rand van z'n bed zitten, hij heeft een tweepersoonsbed.
Ze laat zich achterover vallen, en kijkt zo een tijdje naar het plafond. Owen gaat dan ook zo liggen, en ze kijken elkaar aan. 'Dankjewel Owen' zegt Sabine dan.
'Voor het mooiste meisje van de wereld doe ik alles 'Owen drukt zachtjes een kus op Sabine's lippen, Ze lacht en valt tegen Owen aan in slaap.

De volgende ochtend, komt de moeder van Owen met een ontbijt op een blad, heel zachtjes de kamer binnen, als ze Owen en Sabine tegen elkaar aan zien slapen lacht ze; "Sabine, Owen, wakker worden, ik heb een ontbijtje voor jullie" zegt ze zacht. ze doet de gordijnen open, en loopt de kamer weer uit.
Door het felle licht dat van buiten komt word Owen wakker 'hij lacht en kijkt naar Sabine' ze is zo lief als ze slaapt, voorzichtig doet ie een lok haar achter d'r oor, die voor haar ogen hing, hierdoor word ze wakker, ze lacht. 'Hoi lieve Owen' zegt ze. 'Hey schoonheid, lekker geslapen? zegt Owen terug, 'jaa, jij ook?'
"jazeker" antwoord Owen weer. een tijdje is het stil....
'Ik heb honger' zegt Sabine dan, 'ik ook' zegt Owen terug, hij stapt uit bed en kleed zich aan, 'kom je ook?' vraagt ie dan.

'maar ik ben nog zo moe' Sabine kruipt nog verder onder de dekens. Lachend trekt Owen de dekens van d'r af.
"HÉ" Schreeuwt Sabine, nu heb ik het koud, en ze trekt een overdreven pruillip.
'kom, dan maak ik je warm' Owen staat met armen wijd voor het bed. 'o, nou daarvoor wil ik wel uit bed komen, lacht Sabine'.
Ze komt uit bed en geeft Owen een knuffel. Beter zo? Vraagt Owen lachend. Jaa lacht Sabine. Ze laat Owen weer los en kleed zich aan.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen