Vanuit daan:

Vandaag naar een nieuwe schhol, samen met ales.Ik heb er wel zin in, maar ik ga wel me vrienden missen. maarja ik maak vast wel nieuwe vrienden op de nieuwe school. Als ales en ik op die nieuwe school aankomen is alles stil, de lessen zijn vast al bogennen denk ik bij mezelf.' Hallo ik ben mv.Haas jullie nieuwe mentor.Ik zal jullie even naar jullie klas brengen' zegt mv.Haas.
Ik zal jullie wel een beetje voorstellen en dan moegen jullie jezelf ook nog even voorstellen' zegt mv.Haas. en Ales en ik knikken heel netjes. Als mv.Haas het lokaal binnen is gelopen. beginnen Ales en ik zacht te lachen. Kom maar binnen jongens . en we lopen nar binnen. meteen zie ik een leuk meisje zitten, en ze zit allen. als onze mentor ons heeft voorgesteld en wijn ons zelf ook moeten we ergens gaan zitten. ales gaat daar zitten. en er is nergens anders plaats, dus ga ik maar naast dat mooie meisje zitten.' heey, ik ben daan zeg ik beleefd en ga naast haar zitten. Heey, ik ben Joline zegt ze blozend.*PINGPING* kut me mobiel staat niet uit denk ik bij mezelf en ik pak snel me mobiel en zie dat ik een whatsappje hebt van de groep.In die groep zitten: Owen,Rein,Nils,Ales en ik.

Ales: Je zit naast een mooie meid! #Daan
Owen:En hoe is jullie nieuwe klas??
Ik: Die meid heet Joline en ze is inderdaat erg knap.
Owen:is Daantje in love??
Ik ken naar nog maar 5 minuten ofzo. maar ik ga de les begint, Ciaooo
ik ook, Laterzzz
Laterzzz en Ales niet te veel met de meiden bezig he
HAHA, grappig hoor -.-

Snel stop ik mijn mobiel in me zak en ik kijk naast me en zie dat Joline ook op haar mobiel zit.

Ik: hey je hebt mij op je achtergrond. Snel drukt joline haar mobiel uit, en ze begint te blozen.'dus je bent een mainiac?? vraag ik. ' ja samen met mijn vriendinnen en ik ben super trots op jullie maar ik ben wel de enige mainiac hier op school' zegt jonline blij. Dus nuwil je vast en zeker een handtekening voor jou en je vriendinnen of niet??
JAAA SWS' schreeuwt Joline door de klas iets te hard' LISA, stil en bezig met je werk!' zegt de leraaar streng. en Joline en ik lichen in een duik. He kijk Ales en Lisa hebben en ook gezellig, en haar droom komt nu uit, ze is echt een grote alegos en ook een een beetje fan van jullie' zegt joline. *TRINGGGGGGGG* dat was vast en zeker de bel' zegt ik en kijk Joline aan. 'jaa we hebben nu pauze' zegt joline en wil weglopen maar ik pas haar hand.' mag ik bij jou blijven in de pauze en de dag, want ja ik weet niet waar we heen moeten enzo.' zeg ik. Tuurlijk mag dat maar ik wil we op de foto met je en een handtekening voor mij en mijn vriendinnen' zegt joline. oke is goed' ze ik met een lach (: Snel pak ik mijn mobiel en vraag: Mag ik je nummer,voor als ik je wil spreken zeg ik en Jolne geeft mij haar nummer. snel stop k mijn mobiel in mijn broekzak en loop achtert joline aan

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen