Yasmine vertelt me iets ergs. Ik kan het niet geloven...
#Whatsapp -Blauw ben ik- -Groen is Yasmine-

-Vanuit Dian-

De wekker gaat. Woo, ik ben echt nog moe. Geen zin om op te staan. Ik pak mijn kleren en kleed me aan. Aan het ontbijt check ik mijn mobiel. 15 geminste oproepen 78 whatsapp berichten. Ik dus gauw kijken op whatsapp, heeft Yasmine me proberen te bereiken. HAHA, wat een dombo, al haar beltegoed nu op. Ik whatsapp haar gauw terug:

Yas, wat is er. Why probeer je me steeds te bereiken? x Krijg meteen iets terug.
Pfuuw, je hebt het gelezen. Ik wou vragen of we vandaag konden samen fietsen :)
Haha, Dompie en daar maak jij al je beltegoed aan op? ;p x
MUHAHA, ja tot straks ben om 10 voor half 8 bij u. x

Haha, Yasmine is echt gek ze maakt haar beltegoed op om alleen te vragen of ik wil samen fietsen. Wel lief <3..

De deurbel gaat. 'Yas, je zou om 10 voor half komen!'; roep ik. 'Sorry, mijn moeder was chag.' 'Oooh haha, nou ik stop even een broodje in mijn mond en dan kunnen we naar school.'; zeg ik. Ik prop gauw een broodje in mijn mond, en doe mijn jas aan.

Onderweg naar school kletsen we over de Main Store. Ik ben jaloers op Yasmine, zij was net jarig, ze heeft zowat de hele Main Store kunnen leeg kopen. Mar ik ben blij voor haar. 'Ik heb het roze armbanje en jij?'; vraag ik. 'Ik heb ook de roze' zegt Yasmine. Yasmine pakt iets uit haar zak. Het lijkt op sigatetten. 'Yas, wat is dat?'; vraag ik ongerust. 'Je moet beloven dat je niks tegen mijn ouder zegt'; vertelt Yasmine. 'Belooft';roep ik stoer. Yasmine fluistert iets in mijn oor. 'WAT YASMINE HOE DURF JE?' ; gil ik uit. 'Stil!'; roept Yasmine, je zou niks zeggen. Dit kon niet. Yasmine rookt. Ik snap het niet hoe kun je zo jong al gaan roken. Ik moest het geheim houden, maar dat wordt echt moeilijk. Ik kan het niet geloven Yasmine rookt. De hele weg praten we niet meer met elkaar. Net alsof er steen tussen ons zit. Ik voel me alleen, maar ik mis die eindeloze gesprekken met Yasmine. 'Yasmine'; begin ik voor zichtig. 'Eeh, hoe voelt het als je rookt?' ; vraag ik met een piep stemmetje. Ik ben nieuwschierig, ik heb geen idee hoe dat zou zijn. Ik ga er maar nooit aan beginnen, straks doe ik dan hetzelfde als Yasmine. Helaas, Yasmine antwoord niet. Ik voel me eenzamer dan ooit, zonder Yasmine met een sigaret.....

Reageer (1)

  • Reinlicious

    HAHAHAHAHA.
    Oke geniaal & super leuk dus snel door jij!<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen