Yoooooo lezertjes<3

Alles goed met jullie??
Dit is mijn nieuwe verhaal!

Kuss Sabiene

'Lies kom nou we moeten naar school' roept Joline naar Lisa toe. Lisa en Joline zijn 2 beste vriendinnen. ze wonen zo ongeveer samen, want ze logeren elke dag bijna.
vandaag is de 1ste schooldag van het jaar. als Lisa na 5 minuten nog niet benden is, gaat joline naar boven en ziet dat Lisa met een big smile achter de computer zit. LIES, kom we moeten nu echtpaar school! zegt Joline boos. Maar Ales is online zegt Lisa blij, en hij zegt dat hij vandaag naar een nieuwe school gaat samen met daan.
Nou en ze komen toch niet bij ons op school,dus kom nu Lies. zegt joline geiriteerd
lisa sluit haar laptop af en loopt naar haar fiets samen met Joline
*10 minuten later*
'Nee me haar zit niet door die kut wind' egt joline als ze in school zijn.
'Die van mij ook niet; zegt Lisa. snel lopen ze naar de toiletten. ze doen snel hun haar goed en lopen naar de les. als ze het lokaal binnen lopen begroeten ze hun vrienden en vriendinnen. Als de bel gaat, gaat iedereen naast elkaar zitten en hun mentor komt binnen is iedereen meteen stil. Hun mentor Mv.De haas is heel streng.
'Beste leerlingen, ik wil even zeggen welkom terug op school. Dat het maar een gezellig jaar word. Maar er komen 2 nieuwe leerlingen bij jullie in de klas'. zegt Mv.Haas. Meteen kijken Joline en Lisa elkaar aan 'Zou 1 van die nieuwe kinderen ales zijn; zeggen ze tegen elkaar.'Stilte asjeblieft, De nieuwe leerlingen zijn 2 vrienden, ! komt uit Zaandam en de andere Goor. Alessandro Wempe en Daan Zwierink zijn jullie nieuwe klasgenoten' zeht Mv.Haas. 'OMG' zeggen joline en lisa jullie tegelijkertijd tegen elkaar. Joliene en Lisa ik heb vorig jaar gezegt dat jullie niet meer naast elkaar mogen zitten, Joline opstaan en ga aan de andere kant van de klas' zegt mv haas boos. Joline klapt haar spullen en gaat aan de andere kant van de klas zitten. Als Ales en Daan binnen komen, stellen ze zich even voor.

Alessandro Wempe:
Heey, ik ben Alessandro maar iedereen noemt me Ales.
ik kom uit zaandam, ik ben rapper en heb mee gedaan aan het JSF. en ja dat was het wel oh ja en ik ben 14 jaar.
en dit is mijn mattie Daan

Daan Zwierink:
Heey ik ben Daan, ben 14 jaar en ik ben Zanger en zit in een band: Mainstreet. samen met Owen,Rein en nils.

'oke ga maar op een plek zitten en lijden jullie hun een beetje rond op de school? Succes met jullie eerste schooldag' zegt mv.haar en loopt het lokaal uit.
'Ik ga wel naast deze mooie dame zitten' zegt Ales tegen Daan en gaat naast Lisa zitten, en Lisa bloost.
En ik ga wel naast haar zitten' zegt Daan en hij loopt naar Joline toe en gaat zitten.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen