Foto bij I'm in love with you,  And all these little things. ~ Esmeexlouis

'Daar heb je dat lelijke wijf weer.' wordt er achter mij aan geroepen. 'dik varken schreeuwt nog iemand voordat ik de school inloop. 'Hey Esmee, moet jij niet naar de schoonheidsspecialist, o wacht die kan er ook niks meer aan doen.' wat doe ik hier nog denk ik in mijzelf. Niemand mag me, nu niet, later niet, nooit. ik loop weer terug naar de deur en ga naar huis.
'moet je niet op school zijn? vraagt mijn moeder gelijk als ik binnen kom. 'De eerste 3 uren zijn uitgevallen.' Lieg ik en ren meteen naar boven. Ik pak de weegschaal onder het bed en ga er opstaan. de cijfers geven 58 aan. Te dik dus. Ik schuif de weegschaal terug en loop naar beneden. 'Ik ga weer.' zeg ik en stap de deur uit en begin te jokken naar het bos.
Na 5 minuten ben ik bij het begin van het bos en ik ben doodmoe. Dat komt toch alleen maar omdat ik dik ben. Ik ga in het bos en begin weer te jokken. Opeens boks ik tegen iemand aan. 'sorry.' probeer ik te zeggen door mijn gehijg. Ik wil weer verder lopen, maar ik kom niet verder omdat de persoon mij tegenhoud. 'Wacht even.' hoor ik de persoon zeggen. Als ik kijk zie ik een jongen met bruin haar staan. 'Je bent helemaal vermoeid.' zegt hij. 'wat maakt jou het uit niemand mag mij.' komt er botter uit dan dat ik wil. 'Hoezo mag niemand jou?' vraagt hij en ik reageer niet. 'Je kan het gewoon vertellen tegen mij.' probeert hij mij te geruststellen. 'Ik ken je helemaal niet!' floept erbij mij uit. 'Nou ik ben Louis, ik ben 21 jaar en hoe heet jij?' 'Esmee.' zeg ik kortaf. 'En hoe oud ben je?' '18' 'En wat is je probleem?' 'nou ik wordt al heel lang gepest op school en ze zeggen dat ik dik en lelijk ben.' floept er bij mij uit. Shit nu vind hij mij raar. 'Je bent ni...' verder hoor ik hem niet want ik ren weg. Maar ik word tegen gehouden door 2 sterke armen. Louis houd mij stevig vast en ik barst in tranen uit. 'Je ben een mooi meisje, luister niet naar de andere mensen die zo stom tegen je doen.'

3 weken later.

Ik schuif de weegschaal onder het bed vandaan en ga er op staan. Hij geeft 50 aan en ik baal. Ik schuif hem terug en kijk in de spiegel. Daar staat een trol denk ik bij mij zelf. De bel gaat en ik loop naar de deur. Als ik open doe zie ik dat Louis daar staat. 'Hey heb je zin om te zwemmen?' vraagt hij. 'Eeuhmm...' wat moet ik zeggen? Als ik in een bikini ga dan ziet hij hoe dik ik ben. 'Ja.' zeg ik onzeker en blijf voor mij uit staren. 'Pak je, je spullen dan?' vraagt Louis. Ik knik en pak mijn spullen en ga bij hem in de auto zitten. 'De jongens van mijn band zijn er ook en we hebben een prive- zwembad.'
Na een tijdje zijn we er en sta ik in mijn bikini bij het water. 'You look beautiful.' wordt er opeens in mijn oor gefluisterd. Ik draai om en kijk gelijk in de ogen van Louis. Ik glimlach naar hem en hij tilt me op en gaat samen met mij in het zwembad. 'Je ben hartstikke licht.' zegt Louis meteen als we in het zwembad komen. Licht hoe bedoeld hij?! 'Je word steeds dunder zelf te dun.' Ik zwem weg, maar Louis houd mij vast. 'Ik wil niet dat je anorexia krijgt.' zegt hij. Ik kijk onzeker een andere kan op. Totdat ik opeens Louis lippen op de mijne voel. Ik schrik, maar ga er toch op in. Hij laat los. 'Would you be my girlfriend?' vraag hij. WAT? Louis vraag mij? 'Yes.' zeg ik onzeker. 'We gaan er samen aan werken dat je niet dunder wordt.' Ik knik onzeker en hij plant zijn lippen weer op de mijne.

Eerste one shot. hopelijk vonden jullie hem goed. Tips zijn altijd welkom!

Reageer (2)

  • LittleBitRum

    Hij is cool echt mooi!!!!

    1 decennium geleden
  • Kjaensen

    Leukk !
    Thankyouu <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen