Foto bij hoofdstuk 2

heey school is weer begonnen voor mij :(
dus ik zal wat minder tijd hebben om te schrijven

(de jongen op de foto is thijs)

als ik dan eindelijk een beetje mijn ohzo spannende wiskunde snap, gaat de bel. geiriteerd slaak ik een zucht en schreeuw dat ze de deur moeten openen. geen reactie, zoals gewonelijk. ik sta op en slenter de trap af naar beneden.
als ik de deur open maak, kijk ik recht in de ogen van ricky. altijd als ik hem zie krijg ik een kotsgevoel. wat moet je zegt ik volgens mij net iets te gemeen. want hij krimpt ineen en zegt uhm... uhm.... nou je moeder zei dat ik langs moest komen. ik weet ook niet precies waarom. ik doe de deur een klein stukje verder open, laat hem binnen. en storm zelf weer de trap op.
ik ben nog niet halverwege de trap of mijn moeder roept me naar benenden. ik stamp de trap naar beneden. en begin te schreeuwen wat ze nou eigenlijk van me wil. normaal zou mijn moeder heel boos worden en me naar mijn kamer sturen. dat is wat ik juist wilden dan hoefde ik niet naar beneden om met ricky te praten. elke keer als ik aan die naam denk, dan krijg ik al kriebels. en geen goeie kriebels. nee van die koude enge rillingen. maar mijn moeder is helemaal niet boos integendeel zelfs. ze blijft me aankijken met een grijns op haar gezicht. ze vraagt me met haar mooiste glimlach of ik naar onder kom om samen te kletsen met haar en ricky. ik kijk mijn moeder aan met een blik alsof ik moet poepen. ik zeg toch maar jaa, want ik wil mijn moeder niet teleurstellen. en dat heb ik tenminste ook een reden om mijn wiskunde huiswerk niet te maken.
ik zwaai de deur open en ga naast ricky zitten. wow hij ruikt wel lekker. wat is het ?. volgens mij one million. dezelfde die thijs ook heeft. oh shit daar gaan we weer. ik begin weer aan thijs te denken. what's wrong with me. oke focus lindsay denk ik bij mezelf. en knoop dan toch maar een gesprek aan met ricky.
ik ben er dus achter gekomen. dat die later een chef wil worden. dus dan kan die goed koken. als die nou wat knapper was, dan was het mijn droomman. ik hou namelijk van mannen die kunnen koken. daar heb ik echt een zwak voor. maar no way dat ik ricky ooit leuk ga vinden. zelfs al is die de best chefkok ter wereld.
net als ricky wil vertellen over zijn favoriete gerechten, gaat mijn telefoon. gered door de onbekende beller denk ik.
ik neem op en hoor een huilende amber aan de telefoon. lindsay kom naar mijn huis nu. en daarna hoor ik alleen een piep..piep...piep...piep.
ik sta op en zeg tegen mijn moeder dat ik nu naar amber toe moet.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen