Foto bij hoofdstuk 1

ik probeer elke dag een hoofdstukje te schrijven :)
mijn hoofstukjes zijn meestal niet zo lang omdat ik niet zoveel tijd heb, sorry daarvoor

de muziek van yellow claw komt uit mijn speakers. ik snap nu wel waarom mijn buren me haten, maarja ik heb daar nu geen tijd voor om over hun na te denken. ik probeer namelijk mijn wiskunde huiswerk te maken. iets wat ook niet echt lukt. want ten eerste snap ik er niks van. waneer zou ik dat ooit nog in mijn leven gebruiken. ik bedoel niemand gaat de tanges uitrekenen van een pak cornflakes.en ten tweede ik zit met mijn hoofd weer ergens anders, zoals de laatste tijd. waarom gaat hij niet uit mijn hoofd. de jongen die de hele tijd in mijn hoofd zit is thijs. thijs is superlief, aardig en ook nog eens totally hot. maar er is een probleem. het is Ambers broer. ik bedoel dat kan ik amber niet aandoen. ze heeft me al eens eerder vertelt dat een vriendin van haar ook verliefd werd op thijs. ze hebben toen een grote ruzie gehad. en zijn nu elkaars ergste vijanden. nee geen twijfel over mogelijk ik ga het niet vertellen. waarom hij ook denk ik bij mezelf. ik bedoel thijs en ik zijn vrienden. goeie vrienden dat ook nog eens. ik ken amber eigenlijk via thijs. ik en thijs waren goeie vrienden op de basischool ondanks dat hij 2 klassen hoger zat dan mij. toen ik een keer thuis bij hem was heb ik amber ontmoet. en sindsdien zijn we beste vriendinnen.
LINDSAY ETEN NU. ik schrik op en loop naar onder. ik kijk naar de rare maar ook best wel grappige creatie die op mijn bord ligt. ik kijk er met een vies gezicht naar. geef een blik naar mijn broertje, die in de lach schiet. en ga zitten.
en lieverd hoe was het shoppen met amber vraagt me moeder net iets te opgewekt, waardoor ik een diepe zucht slaak. en begin aan wat mijn moeder haar 'speciale overschotel' noemt. speciaal is het zeker. na 5 happen sta ik op en wil naar mijn kamer toe. als iemand me bij me hand pakt. jongedame waar dacht jij naarote te gaan. ricky komt over 10 minuten hier naartoe. ik ruk me van mijn moeders greep los. en begin te schreeuwen. WAT RICKY WAT KOMT DIE HIER DOEN.
ricky is de zoon van de beste vriendin van mijn moeder. hij is smoorverliefd op mij. maar het is absoluut niet wederzijds. hij is alles wat ik niet in een jongen zoek. mijn moeder zegt altijd dat innerlijk het belangrijkst is. en amber lacht altijd als mijn moeder dat zegt, en dan zegt ze dat je ook iets nodig hebt om naar te kijken. daar geef ik haar wel gelijk in.
ik storm naar boven en schreeuw boven aan de trap dat ricky mag oprotten en dat ik hem niet hoef te zien. als ik geen reactie terug krijg sla ik de deur toe. en begin ik dan toch maar aan mijn wiskunde huiswerk.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen