Vanuit Daphne tijd:08.00


als ik wakker word zie ik dat het 08.00 is. ik stap uit bed en pak een jogingsbroek met mijn' i (H) mainstreet' hoodie. als ik de trap af wil lopen, hoor ik mees huilen en voorzichtig doe ik de deur open van de kamer van mees. als mees me ziet rent hij naar me toe en knuffelt me. *5 minuten lopen* we zitten bendene op de bank een film te kijken als mees opeens zegt: ik wil niet meer bij mama wonen, ze is heel gemeen tegen ons en ik mis papa' en hij begint weer te huilen.' het komt goed meesie' zegt Daphne en ze tilt mees op haar schoot.
'Mees,mama moet tot 21.00 werken, en ik kan niet op je passen.Vind je het goed dat je naar de oppas gaat??'vraagt Daphne.
'Nee, waarom kan jij niet op mij passen?? Nou, ik heb met iemand afgesproken, en je kan niet mee' zegt daphne.
Boos loopt Mees naar boven.Snel pak in mijn telefoon en app owen snel:

Ik: heey liefiee
Owen: heey beauty x
Ik: ik heb een probleempje ):
Owen: oh wat????
Ik: nou, Ik we hebben problemen thuis
Owen: we??
Ik: ja mijn broertje en ik
Owen: ohh, wat is er dan??, je kan bij mij terecht!
Ik:Mijn vader is aangereden maar dat wist je al, en mijn moeder is helemaal gek gewoorden en heeft mijn broetje geslagen, dus nu is mees (mijn broertje) bang voor me ma. en mijn ma moet tot 21.00 werken en hij is 5 jaar dus mag nog niet alleen thuis blijven. dus nu moet ik op hem passen ):
Owen: nou, ik ben nu bij daan, daar slapen we met zijn alleen. is makkelijker met de studio opnamens. maar je mag wel komen, want volgensmij komt Xaviera ook, voor daan. en naam mees maag gewoon mee. het word gezellig!
Ik: ja is goed. hoelaat bij jullie??
Owen: ehh.. 12.00 goed??
Ik: is goed. tot dan liefiee<3 hou van je
Owen: Doei beauty <3 Hou ook van jou !!

Daphne legt haar telefoon op de bank en begint zacht te gillen van bijschap (:

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen