Lang geleden was koning Rodin aan de macht. Koning Rodin dacht altijd op de eerste plaats aan zijn volk. Hij werd daarom ook Rodin de goede genoemd.
Maar het waren gevaarlijke tijden. Moordenaars scholen in de bosjes om je keel door te snijden en er met je beurs vandoor te gaan. Steden waren niet veilig meer. In de bossen woonde roofdieren die je aan stukken schuurde en ga zo maar door. Maar het allerergste waren de bergen.
In de bergen woonde een monster genaamd Isgir. De eerste paar jaar nam hij genoegen met de bergen. Maar Isgir was moordlustig en wou vernieling zien.
De stad Lugar hield maar een uur stand tegen hem. Na nog een uur was de stad met de grond gelijk gemaakt. Isgir verwoestte nog vele dorpen voor het nieuws de koning bereikte. Rodin stuurde er meteen zijn leger op af.
Maar een enkeling kwamen terug. Rodin werd wanhopig en zocht hulp bij de bloedridders. De bloedridders begrepen dat als ze Isgir niet stopte dat hij het hele rijk zou verwoesten. De bloedridders beloofde Rodin te helpen, als hij de troon aan hen opgaf. Rodin aarzelde geen moment en sloot het pact. De ridders versloegen Isgir vlak hij voor de stad Venicico bereikte.

Honderd jaar later zijn de bloedridders nog steeds aan de macht. Ze doen het niet slecht en het volk is tevreden, het gevaar is geweken. Maar door de jaren heen zijn de bloedridders verzwolgen in hun trots en zijn ze hun elitekracht verloren. Als dan een tweede monster opduikt kunnen ze hem niet tegenhouden. Ze hebben nieuwe rekruten nodig.


In deze RPG ben je of een ridder of een leerling. Ridders reizen met hun leerlingen door heel het land, opzoek naar meer rekruten.
Manieren om een rekruut te worden:
_Je kunt jezelf aanmelden, maar veel kinderen melden zich aan. Dus je zult er je best voor moeten doen.
_Je kunt aanbevolen worden. Meerdere mensen moeten dan melden dat jij geschikt bent.
_Je kunt opgezocht worden. Ridders reizen door het land en zien of je in aanmerking komt.
_je kunt hooggeboren zijn. Die positie maakt meestal dat je meteen in aanmerking komt, ook al ben je niet geschikt.
_je kunt al leerling van een ridder zijn. (meestal heeft een ridder maar een leerling.)

Regels:
- geen geruzie buiten je karakter.
- reserveringen vervallen na een week.
- let op de spelling en interpunctie.
- GEEN ONE-LINERS!!! schrijf minimaal 8 regels.
- grof taalgebruik mag, maar let er een beetje op. ook speelt dit zich af in een andere wereld in een andere tijd. Dus scheldwoorden klinken nu meer als: Snoodaard! En gespuis!
- 16+ mag, maar hou het beschaafd.
- dit is een topic voor ervaren spelers.
- naamverandering melden.
- als je een paar dagen of meer afwezig bent moet je dat even zeggen.
- als je meer dan een week niet gereageerd hebt en je hebt niet gemeld dat je weg zou zijn, laten we je speler over aan het lot. Hij kan zomaar opeens bezwijken aan een ziekte of aan stukken gereten worden door wolven.
- als je een personage dood of verwond moet je het eerst afspreken.
- speel niet met andermans rollen. Dat is zwaar irritant.


Leerlingen:
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Ridders:
-
-
-
-
-
(Een hiervan is het hoofd van de organisatie. Dus ook de koning.)

Hou rekening met de verdeling van jongens en meisjes. Anders zal ik bepaalde rollen op een gegevenmoment moeten weigeren.

Invullen:
Naam (volledig):
Leerling/ridder:
Geslacht:
Leeftijd:
Uiterlijk:
Karakter:
Zwakke punten:
Sterke punten:
Extra:

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen