Terug van weg geweest :)
Enjoy!

Als hij me een kus geeft en dan wegloopt, houd ik me niet meer. De tranen komen in mijn ogen en mijn benen worden licht. De tranen lopen over mijn wangen. Mijn ma pakt me vast. ‘Lieverd, het komt goed.’ Hij draait zich nog even om. Ik zie een traan over zijn wang rollen. Dan lopen mijn ma en ik naar de auto. Op weg naar huis begin ik het gesprek. ‘Mam? Is het mogelijk dat ik lichtjes hetzelfde gevoel had als ik Luna moest laten gaan. Niet compleet hetzelfde, maar toch.’ ‘Meisje, het is moeilijk om iemand te laten gaan. Zeker als je van die persoon houdt. En begrijp me niet verkeerd maar kan het dat je meer om Liam geeft dan om Luna. Ik zie het aan je.’ ‘Ja, dat is waar. Ik wil Liam niet verliezen zoals Luna.’ ‘Weet ik liefje. Daar heb ik het met Liam over gehad.’ ‘Over hoeveel ik van hem hou?’ ‘Nee, over Luna.’ ‘Wat? Mams, zoiets vertel je niet zomaar!’ ‘Hij heeft het recht om het te weten.’ ‘Ja, fijne laatste dag! In plaats van te genieten, geef je hem zorgen. Eerst over papa, dan Luna.’ ‘Sorry Zara, ik had het niet moeten zeggen zonder dat je het wist.’ ‘Het is niets, mama. Ik reageerde iets te heftig.’ ‘Ik begrijp het.’ Ik stuur hem een smsje.

‘So you know everything about Luna? X’

We praten nog even verder maar algauw heb ik een bericht terug.

‘Yes. I didn’t know you had such a hard past. X’

Als ik het niet dacht! Hij maakt zich zorgen. Om mijn verleden.

‘Don’t worry about it. I love you, Liam. A lot! X’

‘I love you too, Zara. X’


De terugrit duurt lang, maar ik praat wat met mijn ma. Over Liam, Sanne en zelfs over Joren. Als we thuiskomen ga ik rechtstreeks naar Sanne’s huis. ‘Hoi Zara! Kom binnen!’ ze geeft me een knuffel. ‘Hey, hoe gaat het?’ ‘Goed en met jou?’ ‘Liam is weg. We komen van het vliegveld.’ ‘En gaat het een beetje?’ ‘Ik heb weer hetzelfde gevoel als van Luna. Alleen weet ik dat ik Liam terug zal zien.’ ‘Je houdt echt van hem, dat is normaal.’ We gaan naar haar kamer en praten een beetje. Luisteren naar One Direction. Als Change my mind begint te spelen, krijg ik een smsje.

‘I’m listen to Change my mind and thinking about you. X’

Haha dat is nu wel toevallig!

‘What a coincidence! Me too. I miss you X’

‘That’s because it’s destiny ,I miss you too sweetheart. X’


‘Ik wou dat we bij elkaar konden blijven! Het wordt zo moeilijk’, zucht ik. ‘Wees gerust meid. Ik help je er door’, zegt Sanne bemoedigend.

Reageer (1)

  • LeLouisx3

    Zo cute :3
    PS: welcome back

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen