Foto bij proloog

dit is de inleiding
dus maar een kort hofdstukjeed

wat vind je van deze. of van die. wauw die zou leuk zijn voor vakantie. vind je me hier niet dik in. linday, lindsay,LINDSAY. ik schrik op. ja echt helemaal geweldig amber zeg ik. ik wrijf een paar keer in mijn ogen om mijn omgeving goed te kunnen zien. en ja hoor we zijn nog steeds in de new look.
oh wat haat ik shoppen toch denk ik bij mezelf. waarom ben ik mee gegaan. jaa omdat amber graag wou en ik geen zin had in ruzie.
amber, a.k.a the pretty girl, was mijn beste vriendin. als je ons naast elkaar zou zien. zou je nooit denken dat wij vriendinnen konden zijn. we waren echt verschillend.
amber had mooi lang blond haar, schattige kuiltjes waar alle jongens voor vielen. een lijf to die for en altijd de mooiste kleren. ze droeg best veel make-up maar het stond haar mooi, vooral haar rode lipstift.
En dan had je mij nog. ik had altijd me haar in een warrige knot. afgetrapte jeans aan en geen make-up. ik had meer jongens vrienden dan vriendinnen. en jongens zagen mij ook alleen maar als hun vriend. dus je snapt al dat ik altijd in de friendzone zat met jongens.
iets waar amber nooit last van had.
kon ik amber nu maar vertellen wie ik leuk vond. ze vraagt wel altijd of ik iemand leuk vindt. ik zeg dan maar nee, omdat ik niet durf te zeggen wie ik echt leuk vindt. ze zou me haten, nooit meer met me willlen praten.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen