het einde.

het is precies één jaar geleden dat morris toesloeg op de halloweenparty van tamara en vijf mensen van het leven beroofde. de enige overlende gaby is nog steeds getraumatiseerd van deze hele gebeurtenis en ze wilt deze halloween veilig thuis doorbrengen, maar haar vrienden ingo, sara en mark hebben hele andere plannen en ze halen gaby over om met hun te gaan trick or treate.
ze komen jowe en ozzy tegen die op weg zijn naar een halloweenparty. ingo, sara en mark willen heel graag naar die halloweenparty, maar gaby wilt dit niet vanwege wat er vorig jaar gebeurt is en ze gaat in haar eentje naar huis terwijl de rest flink gaat feesten. eenmaal thuisgekomen gaat bij gaby de telefoon meerdere keren af, maar iedere keer als ze opneemt hoort ze alleen maar gehijg. wanneer er een vierde keer gebeld word is gaby het zat en ze neemt de telefoon op en zegt dat ze dit niet grappig vind.
een eng figuur aan de andere lijn begint te lachen en hij verteld gaby dat het nog lang niet voorbij is en dat hij nu op de halloweenparty is waar haar vrienden zich bevinden en hij is van plan om hun allemaal één voor één af te slachten. een bange gaby hangt op en ze haast zich naar de halloweenparty.
op de halloweenparty sluipen een dronken mark en sara naar de slaapkamer waar ze met elkaar beginnen te zoenen. de twee zijn van plan om seks te gaan hebben en sara loopt nog even naar de badkamer toe om zich klaar te maken. mark wacht ondertussen in spanning af en hij probeert zonder succes het condoom uit de durexverpakking te krijgen. achter hem staat opeens een gemaskerd figuur die mark met een touw wurgt en hem vervolgens ophangt. sara komt de kamer weer binnen gelopen en ze gilt het uit.
sara loopt naar mark toe en ze begint te huilen. de deur valt dicht en het gemaskerde figuur komt naar haar toegelopen. sara schreeuwt, maar het heeft geen zin want niemand kan haar horen. het gemaskerde figuur haalt een mes tevoorschijn en hij steekt sara neer en vervolgens neemt gooit hij haar lijk uit het raam.
gaby is aangekomen op de halloweenparty en ze neemt ozzy even apart buiten om hem te vertellen wat er allemaal aan de hand is. op dat moment valt het levenloze bloederige lijk van sara op ozzy. gaby helpt een geschrokken ozzy overeind en jowe komt naar hun toegelopen met het schokkende nieuws dat mark ook vermoord is.
gaby, ingo, jowe en ozzy verlaten de halloweenparty en ze besluiten om met z'n allen naar gaby's huis te gaan. wat ze niet weten is dat het gemaskerde figuur hen is gevolgd en zich op de kamer van gaby heeft verstopt. ozzy heeft inmiddels al een paar jointjes op en hij loopt stoned naar boven toe waar hij op gaby's bed gaat liggen en in slaap valt. het gemaskerde figuur kruipt onder het bed vandaan en hij pakt een kussen en drukt dit op ozzy's hoofd waardoor hij stikt.
de telefoon gaat weer en gaby neemt op. het enige wat ze hoort is gehijg en een angstige gaby kan er niet meer tegen en ze gooit de telefoon kapot. jowe komt naar haar toegelopen om haar te troosten terwijl ingo iemand van de trap af hoort komen lopen. hij gaat een kijkje nemen en staat oog in oog met het gemaskerde figuur. hij schreeuwt het uit en rent via de voordeur naar buiten en het gemaskerde figuur rent hem achterna. gaby en jowe horen ingo schreeuwen en ze rennen naar buiten, maar er is geen spoor van ingo of het gemaskerde figuur te bekennen.
ingo heeft zich achter een auto verstopt. hij kijkt onder de auto door en ziet de voeten van het gemaskerde figuur. hij begint weer verder te rennen en rent een donker bos in waar hij zich achter een boom verstopt. hij hoort de voetstappen van het gemaskerde figuur steeds dichterbij komen en hij pist bijna in z'n broek. hij gaat weer verder met rennen, maar dan struikelt hij over een tak en kan niet meer overeind komen. het gemaskerde figuur loopt naar hem toe terwijl ingo probeert weg te kruipen.
het gemaskerde figuur pakt een boomstronk en hij slaat ingo hiermee tig keren totdat hij uiteindelijk bezwijkt. gaby en jowe zijn bang en ze hollen zich naar haar kamer waar ze ozzy aantreffen op haar bed. hij ademt niet meer en gaby barst in tranen uit.
jowe loopt weer naar beneden toe om de voordeur op slot te doen, maar het is al te laat want het gemaskerde figuur staat plotseling achter hem en hij steekt hem neer. gaby is alleen nog over en ze hoort het gemaskerde figuur de trap oplopen. hij trekt zijn masker af en het blijkt naomi te zijn!
gaby ziet naomi met een bloederig mes in haar handen en kan het niet geloven dat zij de dader is. ze wilt weten waarom en naomi verteld dat zij wraak op gaby wilt nemen omdat door haar schuld nathalie nu dood is. naomi valt gaby aan en er ontstaat een worsteling. het lukt gaby om naomi bewusteloos te slaan met een vaas en ze rent naar beneden toe en belt de politie op.
de politie duikt meteen op en gaby doet haar verhaal bij hun. de politiemannen gaan op zoek naar naomi, maar ze is nergens te bekennen. het enige wat ze vonden was een briefje dat bestemd was voor gaby waarop staat geschreven: volgend jaar kom ik terug..


EINDE.

Reageer (1)

  • Hopefulness

    Wahh super! tee, ik had net zin in een super enge verhaal ^-^ haha wat een awsome einde =D Jammer dat ie afgelopen is!
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen