OK MENSEN!
Dit is deel 150! Nee, ik had niet verwacht dit mee te maken.
Bovendien is dit ook een speciaal deeltje.
Niet alleen om de situatie met Bill, maar ook om nog een andere reden.
Stiekem hoop ik nu heel erg hard dat jullie het opmerken tijdens het lezen Ö!

Verder.. Ben ik voor 5 van de 7 examens geslaagd, waar ik eigenlijk best wel mee kan leven. JA, als je dat vergelijkt met m'n resultaten van vorig jaar..
Hoe dan ook, ik heb nu een weekje 'vakantie'. In de zin van: he, nu heb ik toch wel tijd om TAKEN te maken! En op liefdesvlak wordt alles steeeeds maar ingewikkelder, maar dat zijn jullie al wel van me gewend (;
Moest iemand van jullie nog altijd mijn '30 days of writing' willen lezen, dan mag je dat gerust vragen, want dat is het enigste waar ik nog aan probeer te schrijven - aangezien dat korte afgesloten stukjes zijn.

Ik bazel. Gaan jullie maar lezen (: !

Mijn blik gleed omhoog naar zijn gezicht en uiteindelijk kruisten onze blikken elkaar voor iets wat nog minder dan een seconde moest voorstellen. De deuropening bevond zich op tien meter van mij, maar toch leek het alsof er een bos vol torenhoge bomen tussen ons in stond. Hij zag er niet uit. Ik zag er niet uit. We hadden allebei amper een oog toe gedaan. Zijn ogen waren dof, maar zijn lichaamshouding was zelfverzekerd. Ik wist dat het een schild was. Een schild voor wat ik aangericht had. Na wat wel minuten leek te duren, verzetten zijn voeten zich en begaf hij zich in mijn richting. Iedere stap die hij nam, was een stap dichter bij de echte confrontatie. Zijn houding versoepelde en hij ging in de sofa recht tegenover mij zitten. Hij gooide iets op tafel. Ik had niet eens opgemerkt dat zijn handen zich om een boekje hadden geklemd. “Chaya.” Meer bracht hij niet uit. Zijn stem was onherkenbaar. Het was niet te vatten hoeveel schade ik in slechts een nacht berokkend had. Ik kon niet anders dan aanvaarden dat dit allemaal werkelijkheid was. Alles werd bepaald door een kracht die boven de mens stond. Ik wist dat dingen gebeurden met een reden, een doel, maar op dit moment wou ik dat ik mijn leven zelf in handen had. Noem het God, magie of totale waanzin, maar voor mij bleef het gewoon het lot. LOT 25021703 om precies te zijn. Een stom onnozel papiertje dat ik ondanks alles voor geen geld van de wereld zou willen omruilen. Bij het horen van mijn naam kon ik niet anders dan opkijken. Het was een normale reactie. Zijn blik bleef haperen in die van mij of misschien was het eerder omgekeerd. Een nieuwe portie tranen duwden om losgelaten te worden, maar ik weigerde ze nu al te laten gaan. Er moest nog zoveel komen.
Bill’s pupillen echter verwijdden zich en een tweetal tranen gleden langs zijn wang naar beneden. Het muurtje rondom hem zou pas langzaam, maar wel degelijk afbrokkelen. Pas toen de tranen langs zijn lippen voorbijkwamen veegde hij ze weg. Mijn ogen hadden hun weg gevolgd, waardoor ze een secondelang bleven staren naar zijn lippen. Lippen waarvan ik hoopte ze nog te mogen proeven, maar waarvan ik veeleer hoopte dat ze snel in beweging zouden komen en woorden zouden produceren. Het mocht niet hopeloos zijn. Ik wist dat ik brokken gemaakt had en dat ik er niet zomaar vanuit kon gaan dat mijn liefde voor hem alles zou kunnen lijmen, maar liefde was iets wat niet perfect hoefde te zijn. Het kon best wel een deuk verdragen, als het echt was. Perfectie bestond erin onperfect te zijn.

Reageer (10)

  • BerrePoes

    Waaauw, wat een goed verhaal, eens iets totaal anders.
    En ontzettend spannend ook, ga snel verder! :D

    Je hebt er een nieuwe abo bij :)

    1 decennium geleden
  • LoverTHLover

    snel verder pls. ben zo benieuwd anar hoe hij gaat reageren en of ze erdoor geraken....

    xx
    grtjs

    P.S.: veel succes op school. niet leuk ken ik. en wat betreft liefdesvlak: gewoon wachten en het laten gebeuren. uiteindelijk komt alles goed.

    1 decennium geleden
  • darksunside

    mijn hypere gedrag ging meteen weg toen ik dit ging lezen
    ik kan gewoon zo mooi hun gevoelens beschrijven

    snel verder(K)
    ps: ik wil weten wat voor boekje het is en wat er in staat:O

    1 decennium geleden
  • TomxMydrug

    Normaal zou ik hier zitten stuiteren op mijn stoel omdat ik altijd zo blij ben als jij verder schrijft, maar het feit dat ik me als een grieperig wrak voel en het feit dat dit hoofdstuk me heel stil maakte heeft daar ook wel iets mee te maken. MAAR DUDE, ik hou van deze story, en het LOT, echt, Bill, serieus!

    Snel verder bitte? <3

    1 decennium geleden
  • ZeroGravity

    *nom nom nom*
    *zucht*
    You see, thing is: this is perfect. Which makes it kind of hard to say something that's relevant. Because everything feels irrelevant right now. I just want to stare at those beautifully chosen words and feel the emotion you've put into this and be jealous of you managing to write something like this. Wow. I'm speechless. Doei.
    ...
    Seriously. Dit: "Alles werd bepaald door een kracht die boven de mens stond." En dat alles erna. En die laatste zin. Bam. Wat een einde. So beautiful en ik overdrijf niet eens als ik dat welgemeend zeg en met alle ontroering in mijn stem die ik erin kan leggen. Jij bent echt een fantastische schrijfster, wat het heerlijk maakt om na zo'n lange tijd weer eens een stukje te kunnen lezen.
    En. gefeliciteerd met het halen van je examens! If you don't mind ga ik er nu weer vandoor; sorry voor het zo laat reageren and everything. I love this, still and at any time of the week. <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen