Dit hoofdstuk is alleen vanuit de kinderen,
Die zitten namelijk apart in een deel.Er sttabij vanuit wie het is gescreven, dus ik hoop niet dat er te veel verwarring ontstaat.

Have fun
Liefs Inge

Vanuit Daan:

Eindelijk zitten we dan in het vliegtuig, mijn 1e x vliegen, het is nou niet echt dat ik bang ben ofzo.
En lisa is ook totaal niet bang, want ze zit er heel chill bij, nouja chill ze ziet er wel moe uit, en ligt binnen 2 minuten te slapen.
Maar dit vliegtuig is best wel vet eigenlijk, we zitten niet bij onze ouders, en de stoelen zitten zo lekker, heerlijk zacht.
Het duurt zeker nog wel ff totdat iedereen in het vliegtuig is en we gaan vertrekken dus ik pak mijn oordopjes maar weer en ga een beetje muziek luisteren.
En dan komen er opeens een jongen en een meisje binnen, de jongen neemt het meisje aan haar hand mee naar binnen, vast een stelletje, wat lief. Maar dat meisje is best wel knap hoor. Ze zit ook nog achter ons en luistert muziek en gaat slapen, net als haar vriend, snel pak ik mijn telefoon en maak een foto van haar, ze is zoo mooi, ik hoop dat ze bij ons in het hotel zit.

Vanuit Inge:

We waren dus een beetje laat bij onze ouders, maar nils en ik hebben gewoon gezegd dat we een beetje de weg kwijt waren en bij de verkeerde gate stonden, we waren ook zo aan het twijfelen welke hoedjes we nu gingen kopen. Gelukkig zijn we er wel nog uitgekomen en waren onze ouders niet kwaad. We lopen het vliegtuig in en zoeken onze stoelen, nemen afscheid van onze ouders waar we dus vreemd genoeg niet bij mogen zitten maarja. Nils neemt me aan mijn hand mee naar het kinderdeel, we zien daar al een jongen en een meisje zitten, wat schattig een stelletje, het meisje licht met haar hoofd op de jongen zijn schouder te slapen. De jongen heeft mooie blonde haren en stiekem krijg ik een beetje vlinders in mijn maag maar dat komt gewoon omdat hij zo knap is. Hij luistert muziek en we hebben even oogcontact, hij knikt met zijn hoofd en ik glimlach even naar hem. Dan loop ik verder met Nils en wat blijkt we zitten ook nog achter hen. Ik heb al zo vaak gevlogen dat het me niks meer interresseert, en ik mijn oordopjes indoe, en maar gewoon ga slapen, net zoals Nils.

Vanuit Owen:

Nog steeds verdrietig met de gedachte van mijn ex in mijn hoofd stappen we het vliegtuig in, pfff eigenlijk wil ik gewoon weer naar mijn bed, en niet op vakantie, alleen het warme weer interresseert me verder boeit Spanje me nu eff helemaal niks, het kan me echt gestolen worden deze hele vakantie, al stortte het vliegtuig neer, dan nog had het me niks uitgemaakt, was Emma nu nog maar gewoon bij mij. Oke, misschien overdrijf ik nu een beetje, maar ze was echt een lief meisje, wat ik nu dan niet meer vind. Maarja,het is over, ik moet haar gewoon vergeten en een nieuw leuk meisje vinden, die zijn er vast genoeg. Wel een Nederlandse want afstandsrelaties heb je helemaal niks aan heb ik nu wel gemerkt, ze liet me gewoon vallen voor iemand die dichter bij haar in de buurt woonde, wat een trut. Als we het deel inkomen waar we moeten zitten slaat mijn hart over, daar die blonde schone, die met haar hoofd op de schouder van die jongen licht, zij is best wel knap hoor. Zou die jongen naast haar, haar vriend zijn, vast niet ze lijken te veel op elkaar, het zal wel haar broer zijn ofzo, laten we het hopen. We gaan zitten en ik heb een kleine lach op mijn gezicht, wat mijn zusje uiteraard ziet en zegt:

S: Leuk meisje gezien?
O: Ja dat ene meisje wat daar zit bij die jongen,
S: Als je geluk hebt zitten we misschien wel bij haar in het hotel, wie weet.
O: Ik hoop het.

Vanuit Rein:

We zitten als laatste in het vliegtuig, maarja dat maakt niks uit, dan hoeft Romy in ieder geval niet lang in spanning te zitten, ze is zo zenuwachtig, dit is haar eerste keer vliegen en ze is heel bang, ik pak haar hand en sla een arm om haar heen, het komt goed zusje echt waar. Als we gaan zitten horen we een luidspreker zeggen dat we onze gordels moeten vastmaken en dat we gaan vertrekken, 5 minuten later stijgen we op en vertrekken we naar Spanje, we laten even alles achter en gaan een leuke vakantie maken, na 10 minuten slaapt Romy dan eindelijk en kan ik ook gaan slapen, maar zo'n aardige broer dat ik ben hou ik mijn arm om haar heen voor het geval dat ze wakker word en bang is dat ik er niet meer ben ofzo.

Halverwege word er dan eten gebracht, ik heb eigenlijk best wel honger, maar ik verwacht niet veel van het eten hier, ik bestel voor ons allebei en Duits broodje met ham, en een glas cola. Dan is ons eten er al vrij snel en maak ik Romy wakker, ze is niet meer bang gelukkig en we eten ons broodje op, maar mijn verwachtingen waren toch anders, het broodje was echt heerlijk, ik kon mijn vingers wel aflikken maar dat deed ik toch maar niet. De reis loopt verder gelukkig goed, en we zijn al bijna in Spanje.

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen