Als jullie de school binnenkomen om jullie spullen te pakken zien jullie Lisa,kim,esmay en hodan staan. Hodan ziet Daphne en Owen hand in hand lopen en word boos.'Owen kan ik je even met je praten??' zegt hodan, en Hodan en Owen lopen even een beetje van de groep weg. 'Owen ik vind je leuk, leukleuk bedoel ik en ik wil vragen of ik je vriendinnetje mag zijn'. als Owen antwoord wil geven zoent Hodan owen al. Owen probeer Hodan van hem af te duwen maar dat lukt niet.
Kim tikt daphne op haar schouder en wijst naar Hodan en Owen die staan te zoenen. Daphne kijken en rent huilent weg en Marieke,Xaviera en Ayleen komen achter haar aan gerend. Daphne stormt bij het muurtje waar ze meestal in de pauze zitten en ze kimt erop, Marieke,Xaviera en Ayleen komen erbij zitten. een paar minuten later komt owen aangerend en daphne wil van het muurtje afspringen maar Marieke houd haar tegen. Owen staat voor Daphne met tranen in zijn ogen.
'liefie zij zoende mij' begint owen te vertellen. echt waar Daphne, ik vind jou leuk en allen jou. Daphne sprinkt van het muurtje af en geeft een knuffel aan owen en verluisterd: ik vind jou ook leuk, ik hou van je

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen