Sorry voor de vertraging :)

“Wanneer ik je het voorstel voorlegde, had ik totaal geen idee dat het zo goed ging uitdraaien. Ik dacht zelfs dat je er niet op ging ingaan of dat het niet lang ging duren… ”
“Wat dat jij gedaan hebt, zou niemand anders riskeren maar toch heb je het gedaan en kijk waar je nu bent. Je gaat sowieso ‘prom king’ worden, ik ben er zeker van.” Lachte ik en gaf een vriendschappelijke boks op zijn schouder.
Daarna at ik mijn pizza verder op, die al lauw aanvoelde. Thomas deed hetzelfde en het enigste geluid dat er nog te horen was, was ons gesmak. Toen Thomas zich concentreerde op zijn pizza, maakte ik er gebruik van om hem stiekem te begluren. Juist zoals ik vroeger deed. Alleen was er iets dat niet klopte. Ik had het gevoel dat Thomas met iets zat. Normaal gezien was er altijd een glimlach op zijn gezicht en nu was die nergens te vinden.
“Is er iets?”
“Nee, alles is in orde” zegt hij met een flauw lachje.
Daarna volgde er een stilte.
“Ik wil je eigenlijk iets vragen” zegt Thomas ineens en doorbreekt de stilte.
“Oke…”
“Wil je met mij naar prom gaan? Als mijn date”
“Natuurlijk, waarom vraag je dat nog? Zelfs zonder dat te vragen ging ik met je mee” antwoord ik en geef hem een kus.
“Tjah, ik wou het je liever vragen in plaats van die avond gewoon voor je deur te staan.” Lachte hij.
Hij leek al meer ontspannen. Er was een klein lachje op zijn gezicht. Terwijl ik alles op ruimde, stond hij op en liep naar de cd-speler. Niet veel later klonk er rustige muziek door de luidsprekers.
“Mag ik deze dans van u?” vroeg Thomas plechtig en maakte zelfs een buiging.
Ik lachte, pakte zijn hand en liet me meevoeren. Ik kreeg een tintelend gevoel wanneer hij zijn handen op mijn zij legde. Automatisch sloeg ik mijn armen rond zijn nek en kon niet anders dan in zijn blauwe ogen verzinken. Zelfs als het even stil was omdat het liedje afgespeeld was en het andere nog moest beginnen, bleven we voortbewegen. Als mijn nek begon te klagen, legde ik mijn hoofd voorzichtig op zijn schouder. Het was fantastisch gevoel. Ik kon zo eeuwig blijven voortdoen.
“Hanne?”
“Hhmhmhmhm”
“Ik hou van je”
“Ik ook van jou” lachte ik hem toe en kuste hem liefdevol op de mond.

Reageer (2)

  • Arachme

    Awww de cutiepies :) nice story!

    1 decennium geleden
  • conordabestx

    Ouh!! Wat een lieverds!! :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen