ik deed de deur open en ging meteen naar de kelder om te kijken wat ik kon koken. omdat mam nog geen boodschappen had gedaan zocht ik het nummer van de pizzaria op en belde.
op het zelfde moment kwam m'n broer thuis en zag dat ik belde hij vroeg meteen of het Mitzi was en ik knikte en liet het papiertje zien waar alle pizza's opstonden van de pizzaria m'n broer wees hawai aan en salami ik bestelde het en na een halfuur wachten kwam een jongen met een scooter en 2 pizza's de straat in gereden. ik deed de deur open gaf het geld en deed de deur weer dicht. ik legde de pizza's op tafel en m'n broer begon meteen te eten.
een kwartier later waren allebei de pizza's op en belde er iemand aan m'n broer deed open en ik hoorde nog een stem maar kon niet herkennen wie het was.
toen kwam m'n broer binnen met Nils en z'n broer hij liep naar me toe en gaf m'n een knuffel. onze broers keken ons raar en we lachen alle 4 dubbel.
we gingen op de bank zitten met een fles cola en zette een horrorfilm op. we waren nog geen 3 kwartier aan het kijken en toen ging de bel, ik zette de film op pauze en liep naar de deur toe .

Mitzi stond voor de deur en zodra ik de deur opendeed werd ik omhelst.
meteen vertelde ze een heel verhaal over hoe het was gegaan dat Daan haar volgde en ik lachte omdat ik wist dat m'n broer, Nils en de broer van Nils alles konden horen.
Mitzi keek me aan en vroeg of ze iets verkeerds had gezecht op dat moment kwam net nils de gang oplopen en vroeg waar de wc was ik wijste hem aan en liep met Mitzi naar buiten. ze zei niks maar ik merkte dat ze vanbinnen schreeuwde maar zich schaamde omdat ze dat van Daan allemaal had gezecht.

ik vertelde dat Nils met z'n ouders en broer tegen over me is gaan wonen en dat we best snel bevriend waren geworden.
We liepen weer terug en deze keer ging Mitzi mee naar binnen, we gingen naast m'n broer en de broer van Nils zitten , wachten tot Nils klaar was zodat we verder de film konden afkijken.
toen de film eindelijk was afgelopen rende ik met Mitzi de trap op naar m'n kamer.
we gingen om m'n bed liggen en meteen begon ze of ik iets voor Nils voelde en hij iets voor mij.
Toen Mitzi even naar de wc moest stond er ineens een jongen in m'n deur opening, maar niet Nils..

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen