ik ging naar de twitter van @nilskaller om bij z'n foto's te kijken. en jahoor ik had het goed het was de broer van nils !
snel ging ik weer voor het raam staan om nog 1 keer voor de zekerheid te kijken, het was hem echt ik wist het zeker !
ik deed m'n jas en schoenen aan en liep naar buiten, ik liep naar de vrouw toe en stelde me voor daarna vroeg ik of ik misschien kon helpen met uitpakken.
de vrouw wees naar een doos en zei dat ik die wel naar de keuken mocht brengen. ik tilde de doos op en liep naar binnen bij het huis, ik keek om me heen en daar stond de broer van Nils en Nils ! ik liep naar de keuken en zette de doos neer.

toen liep ik weer terug naar buiten en botste tegen Nils aan.
meteen bloosde we allebei en nils stelde zich voor, ik moest weer zo dom reageren en zei ' dat weet ik toch ' toen ik me ook had voorgesteld liepen we weer naar buiten om nog een paar dozen binnen te zetten.
Nils vertelde dat hij verhuisd was naar Utrecht omdat z'n vader hier werk had gevonden en dat de broer hier naar school ging.
Omdat Amsterdam en Utrecht te ver was om elke dag naar school te gaan moet Nils naar een nieuwe school toe. ik vertelde dat ik op het niftarlake college zat, nils lachte en zei meteen dat hij ook naar die school ging !

m'n mobiel ging en ik nam op het was Mitzi, ze vertelde dat ze ein-de-lijk een follow back had van Daan.
Omdat ik niet wou dat ze raar begon te doen deed ik maar gewoon normaal en zei maar niet dat Nils bij mij in de straat is komen wonen.
ik hing op en zei tegen Nils dat ik maar eens naar huis moest om te gaan koken voor mij en m'n broer.
we gaven elkaar een knuffel en ik ging weer naar huis..

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen