AJB een kudo of een reactie!! geen grote moeite toch?? xoxo

Julia woonde met haar vader en moeder in een kast van een huis in de sijeke buitenwijk van Londen. Het huis was erg groot en wit met overal ramen waardoor er veel zicht was op de oogverblindende tuin, vol met bloemen en perfect gesnoeide boompjes. Julia had een inloopkast die zo groot was als een normale meisjeskamer, vol met kleding. Een zwembad en fitnesruimte in de kelder. Julia had alles wat haar 15 jarige hartje maar begeerde. Maar als je aan haar vroeg wat ze nog meer wilde antwoorde ze meteen: 'meer lef!'
Ze was behoorlijk verlegen als ze iemand niet kende en daar zat ze heel erg mee. Desondanks had ze op school veel vrienden.
Julia was een mooi meisje. Ze had hele grote ogen, die de kleur van boomblaadjes in de zomer en vers gebakken pannekoeken hadden, rond om haar pupil zat een randje lichtbruin wat haar ogen magisch maakten. haar pupilen werden zichtbaar groter als ze blij was. Verder had ze grote, rozige lippen die er zoenbaar uitzagen en dat ook waren. Ze had lang zijdezacht blond haar dat lichtjes krulde en perfect om haar schouders hing. En als klap op de vuurpijl had ze sproetjes op haar neus wat haar ondeugend en speels maakte.
Iedere jongen op school had haar weleens leuk gevonden, maar ze durfde het nooite te zeggen. Want Julia had een behoorlijke aditude als ze je niet zo goed kende of als ze je niet mocht.

vlak na het begin van de zomervakantie werd het leegstaande huis van de buren bewoond door een nieuw gezin. Julia keek door het raam wat voor een mensen het waren. Ze zag een man, netjes in pak met zijn haren in een scheiding gekamt, hij had een dure zonnebril op. Na de man kwam er een vrouw uit de BMW, ze droeg een nette jas en een rok met een print, en daaronder een lichtgrijze panty en donkerblauwe stiletto's, Julia gruwelde er van. Als laatste kwam er een blond hoofd uit de auto, een rayban zonnebril, een wit shirt, een iets laaghangende, dure merkspijkerbroek en grote, hoge wit met rode gympen. De jongen keek rond en het leek of ze elkaar even aankeken en toen liep hij het huis in.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen