Vanuit Daan
Als de bel gaat loop ik met Jelmer het lokaal uit. We fietsen naar mijn huis en ploffen neer op de bank. Sam zit met een van zijn vrienden op de grond voor de tv. Ik grijns en loop even terug naar de keuken. Ik schenk wat te drinken voor mij en Jelmer in en geef een glas aan Jelmer. 'Laten we naar boven gaan' zeg ik lachend. Als we boven zijn, gaan we gauw even darten maar stoppen al weer snel. 'Je moet nog de reactie's van de mainiac's checken' zegt Jelmer grijnzend. 'Klopt' zeg ik en ik open mijn laptop.

Vanuit Romy
Dan hoor ik Dyantha schreeuwen, 'OH MY GOD OH MY GOD OH MY GOD' klinkt het. Ik begin te lachen, 'Kalm Dyantha, kalm.' Ik hoor Dyantha lachen aan de lijn, 'Maar Dyan ik moet ophangen want anders ga ik weer eens over mijn bundel heen, doei meis' zeg ik en ik hang op. Ik zie dat de volgende tram aankomt en loop er naar toe. Ik stap in en ga zitten. Ik pak de meidenmagazine en begin verder te lezen. Bij elk woord dat ik verder lees komt er een grote glimlach op mijn gezicht.

Vanuit Owen
Ik hoor mijn moeder van beneden roepen, 'Owen ! Kom is !' Zuchtend sta ik op en loop ik naar beneden. 'Nils aan de telefoon' zegt mijn moeder. Ik neem de telefoon over, 'Hoi' zeg ik zuchtend. 'Wat is er ?' vraag Nils. 'Ik ben ziek' zeg ik lachend. Ik hoor Nils lachen, 'Beterschap bro' zegt Nils. Ik glimlach 'Dankje.' Na een tijdje hangen we op en loop ik naar beneden, ik schenk wat te drinken in maar zak in een keer door mijn benen. 'Fijn' mompel ik chagrijnig. Ik probeer over eind te komen maar het lukt niet. Ik pak mijn mobiel, 'Iemand help me overeind ik kom niet overeind, help !' tweet ik lachend. Ik sta moeilijk weer op en loop gauw de trap weer op, ik ga in mijn bed liggen en blijf daar maar.

Vanuit Baukje
Ik lig ondertussen op bed, 'Pff wat moet ik doen' zeg ik met een pruillipje. Ik besluit om Dioni te bellen maar hij neemt niet op, ik zucht en pak mijn laptop maar weer. 'Nils moet me volgen : (' tweet ik terwijl ik een pruillipje trek. Gelijk retweet Barbara het, ik begin te lachen. Die gekke Barbara toch. Dan zie ik dat Barbara Rein weer eens helemaal vol spamt, 'Barbz jij wint zeker die date met Rein' tweet ik grijnzend. Ik begin te lachen en pak mijn mobiel, ik zie dat ik helemaal ben volgespamt door Nina en besluit haar maar te bellen.

Reageer (1)

  • UrWishhx

    Snel verder ! xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen