Vanuit Rein
Ik zit de hele middag al met Nils te whatsappen over hoe de mainiac's reageren. Geweldig ! Ik kijk op Owen zijn account en zie dat hij ziek is, 'Beterschap Owen, Wordt snel beter !' tweet ik naar hem. Ik glimlach en sta op. Ik loop naar de keuken en maak wat warme chocolademelk. Ik pak slagroom en doe het bij in de mok waarin de chocolademelk zit. Ik glimlach trots en maak er een foto van, 'Wie komt joinen haha ?' tweet ik en ik plaats de foto erbij. Ik zet de tv aan en drink langzaam van mijn warme chocolademelk zodat ik mijn tong niet weer verbrand zoals de vorige keer.

Vanuit Dyantha
Ik sluit mijn laptop af en ga op de bank zitten. Dan voel ik mijn mobiel trillen in mijn zak, ik zie dat het Romy is en neem op. 'Wat is er Romy ?' vraag ik terwijl ik mijn tv wat zachter zet. 'NOU NOU KIJK NAAR JE INTERACTIE'S' schreeuwt Romy door de telefoon. 'Romy kalm' zeg ik lachend. Ik open mijn laptop weer en start hem op. 'Sloom ding' zeg ik mompelend. Als hij aan is log ik in op twitter en ga naar mijn interactie's. 'Ik zie alleen maar Simone staan, ze heeft me echt vet vaak 'i love you @dyanthaduif' getweet' zeg ik grijnzend. Ik scrol naar onder, 'Scrol dan naar onder' zegt Romy grijnzend. 'Joh dat deed ik net' zeg ik lachend.

Vanuit Nils
Zoals gewoonlijk krijg ik weer mega veel interactie's binnen, ik zucht en kies er een paar uit waarop ik gauw wat antwoord. Ik doe de computer uit en loop naar beneden. Ik plof op de bank en doe de tv aan. 'Nils, al benieuwd wie jou date wordt haha ?' vraagt Rein op whatsapp. 'Jap jij dan ?' stuur ik grijnzend. 'Maar het maakt me niet uit hoe ze eruit ziet, tenminste niet zo heel erg. Ze moet gewoon aardig zijn.' stuur ik er nog gauw achterna.

Vanuit Nina
Ik zit uit het raam te kijken van de auto, ik ga met mijn ouders een dagje naar Simone toe. En dat werd tijd ook, ik heb haar nog nooit ontmoet. Ik blijf dit weekend bij haar slapen en mijn ouders gaan door naar Duitsland. En omdat Nils dit weekend naar Daan gaat, gaan Simone en ik naar Goor toe. Daan is mijn favo en Nils die van Simone. Ik pak mijn mobiel en app even naar Simone: Nu in de auto, heel saai -__- en stop mijn mobiel in mijn broekzak. Ik voel hem gelijk al weer trillen en zie dat Simone wat terug heeft gestuurd. 'Awaw, arme jij

Reageer (2)

  • MainiacSanne

    superleuk verhaal! snel door jij ^.^

    1 decennium geleden
  • ginadam

    Leuk snel door!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen