Vanuit Daan.
Mijn laatste uur, en dan ben ik uit. Verveeld zit ik naar buiten te kijken. Hebben de mainiac's de meidenmagazine al gelezen ? En hoe zal hun reactie zijn ? Ik ben zo benieuwd ! Ik pak mijn mobiel en kijkt even gauw op twitter, vele blije en vrolijke berichten zie ik staan. Ik stop mijn mobiel gauw les en kijk naar de deur. 'Waarom is geschiedenis zo saai ?' zeg ik mompelend. 'Geen idee' zegt Jelmer chagrijnig, 'En al helemaal het 8ste op vrijdag.' Ik grijns, 'Klopt vreselijk' mompel ik nog even en ik ga maar wat opdrachten maken in mijn boek.

Vanuit Romy
Als ik de bel hoor, ren ik gelijk de klas uit. Ik spring op mijn fiets en fiets zo snel als ik kan naar de Albert Heijn. Ik loop de Albert Heijn binnen en loop dan snel naar de magazine afdeling en pak de meidenmagazine. Zonder te kijken loop ik door naar de kassa, ik reken af en loop weer gauw naar buiten. Ik spring weer op mijn fiets en fiets nu naar het station. Als ik aankom zie ik mijn tram net weg rijden, dus ik ga zuchtend op een bankje zitten. Ik pak mijn mobiel en bel Simone. 'Niets zeggen over de meidenmagazine, ik maak hem nu open' zeg ik lachend als Simone al begint te praten. Ze wordt stil en wacht geduldig af. Ik lees de zin 'Win een eigen date met een van de leden van Mainstreet !' maar ik besef het niet helemaal. 'OMG wat' schreeuw ik grijnzend.

Vanuit Owen
Ik lig ziek in mijn bed, ik draai me om en probeer te slapen. Maar het lukt niet, zuchtend pak ik mijn mobiel en lees nog een paar tweets. Ik zie een meisje genaamd 'Dyantha' en klik op volgen. Ik antwoord op haar tweet en leg mijn mobiel weg. Ik wil nu eigenlijk al weten wie mijn date wordt.. Hopelijk is ze leuk, lief en grappig. En niet een vreselijk arrogant en irritant meisje.

Vanuit Simone
'JA ZO REAGEERDE IK OOK' schreeuw ik grijnzend. Ik pak mijn pen en maak gauw mijn wiskunde opdrachten af. Dan klap ik mijn laptop open en ik zie dat Nils online is. 'Hey Nils is online, cool' zeg ik glimlachend tegen mijn telefoon. Ik hoor Romy lachen, 'Dus je gaat iedereen weer irriteren hem vol spammen' zegt ze. 'Ja' zeg ik lachend. Nu hoor ik Romy nog harder lachen wat mij nog harder aan het lachen maakt. Ik tweet naar Nils 'HOI @NILSKALLER WIL JE EEN EENHOORN KOPEN ? Ik glimlach en zet wat muziek op. 'Simone zet dat uit' zegt Romy heel droog. Ik begin te lachen en zet de muziek uit. Ik zie dat ik een interactie heb en zie dat het Nils is. 'ROOM ROOM OMG NILS ANTWOORDE ME, HIJ WIL EEN EENHOORN VAN ME KOPEN!' schreeuw ik vrolijk.

Reageer (3)

  • KusjeBaukjex

    awh dankje haha, omg luckyy !

    1 decennium geleden
  • MainiacSanne

    super leuk verhaal trouwens!

    1 decennium geleden
  • MainiacSanne

    ghehehe ik heb jelmer en jesper zijn nr ^.^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen