Zes moeizame maanden verstrijken. Of ik ooit op het sms'je heb gereageerd? Nee. Misschien was het beter zo. Bovendien was ik toch maar een doodgewoon meisje. Er is in de tussentijd wel het een en ander gebeurt. Zo zijn mijn ouders gescheiden, en heeft mijn moeder al een nieuwe vriend. En heb ik er gelijk een stiefzus bij. Ja. Het kon niet veel slechter.. Of toch wel?

''Char, ga asjeblieeeeeeeeft mee.'' smeekt een hoog overdreven stem.
Ik rol mijn ogen en sla mijn stief zus Amber van me af.
''Char, doe niet zo raar en ga gewoon mee.'' oppert mijn moeder.
Ik zucht.
''Nee, ik wil niet naar dat stomme concert van die stomme band.''
''Eh, die stomme band heeft ook een naam hoor.''
''Ja, ja Amber. Mainstreet.'' zucht ik.
Amber had twee kaartjes gewonnen tijdens een actie. Twee Meet & Greet kaartjes. En wie moet ze mee hebben? Mij. Duh. Verder heeft ze geen vriendinnen die Mainiacs zijn. Niet dat ik er een ben hoor. Absoluut never. Amber heeft ook geen idee van wat er speelde tussen mij en Rein. Gelukkig maar, anders was het echt een levende hel geweest. Maar ach, wat maakt het uit als ik mee ga. Rein ziet me toch niet staan en waarschijnlijk herkent hij me niet eens meer. ''Oke Amber, ik kleed me om.'' zeg ik een beetje teleurstellend. Ik sprint naar mijn kamer. Over een uur moesten we er al zijn. Wat zal ik in hemelsnaam aantrekken? Niet iets overdreven, maar ik moet wel een beetje opvallen.. Ach wie hou ik voor de gek. Ik grijp een beige t-shirt met letters: '' BE TRUE '' en doe er een strakke zwarte broek onder. Mijn haar doe ik in een rommelige vlecht die over mijn rechterschouder val. Ik doe een inktzwarte streep onder mijn ogen en een beetje mascara. Niet opvallend dus.
Een kwartier later zaten Amber, mijn moeder, en ik in de auto. Onderweg naar Tilburg.

Reageer (2)

  • UrWishhx

    Super leuk ! Snel verder he ! xx

    1 decennium geleden
  • JustEsmee

    Super leuk! Sorry, late reactie : $ maar ga snel verder, ik wil weten hoe rein reageert! Als je nog iemand zoekt voor in je verhaal, ik wil wel! Het liefst als vriendin van Nils en anders iets anders!

    Of ik wil wel het verhaal meeschrijven als je wilt?

    Xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen