ik werd naar binnen gesleurd en kreeg een hele preek van m'n ouders dat ik weg was geglipt. zo boos waren m'n ouders nog nooit geweest.
na een kwartier een preek te hebben gekregen lag ik eindelijk op m'n bed, m'n telefoon trilde en las op mijn w'app dat het daan was er stond in " hi beautiful girl goodnight x " ahw zo lief van hem meteen stuurde ik terug "goodnight lekkerding"
waarop hij een <3 stuurde.
en viel toen in slaap, de volgende dag werd ik wakker door gespring op m'n bed dankje zusje lief !
ze zei dat ik moest omkleden en dat we dan naar het buffet gingen om te ontbijten.

we stonden in de lift toen ik weer een w'app bericht kreeg van daan " goedemorgen sweety lekker geslapen ? kom je bij ons ontbijten met laure ? "
omdat ik niet voor nog meer problemen wou zorgen stuurde ik terug dat ik met m'n ouders moest ontbijten !
daar zaten we dan 'gezellig' met z'n 4en aan de ontbijt tafel, ik kreeg geen hap door m'n keel ik wist niet wat er met me was maar er is iets.

na een halfuur geontbijt te hebben besloten ik en m'n zusje maar naar het zwembad te gaan om even lekker te zwemmen.
ik verveelde me dood tot ik ineens laure zag ik zwaaide en ze kwam naar me toe, ze vertelde dat daan had gezecht dat hij mij leuk vond ik kon m'n ogen niet geloven en verdrinkte bijna van blijheid. nu weet ik het zeker ik ben verliefd !
een later kwam er een vriendin van laure bij ze heette mirthe en zag er heel lief uit. ze vertelde dat ze stapel verliefd was op nils.
toen kwam m'n zusje aan gezwommen met een ander meisje, meteen zei ik dat ze wel met dat meisje mocht gaan spelen en dat ik ook met m'n vriendinnen wat ging doen.

we gingen weer weg uit het zwembad en besloten om maar naar mainstreet te gaan.
we klopten op de deur en rein deed open. laure gaf hem een kus en ging naar binnen ik en mirthe volgenden haar en rein.
ik keek om me heen om te kijken of ik daan kon vinden maar ik zag hem nergens, ineens werd ik van achter geknuffeld ik draaide me om en kreeg een kus . het was daan !

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen