Foto bij Lost Dreams... ( WolfPack ) Hoofdstuk 2.*

Voor ons stond er een klein houten huisje, ik kende dit hier nog zeer goed. Hier woonde Jacob, de jongen die nooit uit mijn gedachte is ontnomen. De jongen die mijn hart voor het eerst had gestolen,,, mij mijn eerste kus gaf. De jongen die ik zonder enige uitleg heb verlaten. Zou hij thuis zijn. Zou hij mij nog herkennen. Veel vragen flitsten met z'n allen tegelijk door mijn hoofd. Waardoor ik amper merkte dat we al naar binnen waren gegaan.
Binnen was alles nog het zelfde al 10 jaar terug, toen ik hier voor het laatst ben geweest. Het voelde hier allemaal terug vertrouwd, alsof het gisteren leek te zijn.
Billy zag dat ik wat voor me uit aan het staren was, het leek wel alsof hij wist waar ik allemaal over na dacht. Dat hij mijn gedachten aan het mee lezen is. " vertel nu eens, waar hebben Jullie al die tijd uitgehangen ?" Vroeg Billy plots uit het niets om de stilte te breken die rond ons was gaan nestelen.

Na uren lang met hem te zitten praten over wat er allemaal is gebeurt de afgelopen 10 jaar, werd het al behoorlijk laat. Billy had me voorgesteld om hier te blijven overnachten. Jacob zou deze nacht toch niet thuiskomen dus kon ik in zijn bed slapen.
Nam nog snel een warme douche, mijn haren in een warrige knot, mijn ondergoed en een zwarte t-shirt die ik uit Jacobs kleerkast had genomen.
Deze kamer bracht me veel herinneringen terug brengen. Het rook allemaal zo aan hem, het voelde alsof hij bij me was, naast me lag. Terug bij mij was. Legde de lakens over me heen en na enkele minuten was ik al in dromenland....



Verstuurd vanaf mijn iPad

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen