Foto bij Lost Dreams... ( WolfPack ) Hoofdstuk 1.*

Met het geld dat ik nog bij me op zak heb, besloot ik om wat eten te gaan halen hier in het dorpje.
Het dorpje zelf is nog steeds zo rustig als ik me nog kon herinneren. Wat heb ik deze plek echt gemist.

Met een licht duwtje tegen de winkeldeur, gaat hij krakend open en een klein belletje zorgt ervoor dat de hele winkel mijn aanwezigheid bevestigd. Niet dat dit echt gebeurd, want de meeste mensen hier doen rustig verder met hun boodschappen zonder mij een blik te werpen.
Rustig loop ik tussen de winkelrekken opzoek naar iets lekkers, wat ik toch sneller dan verwacht gevonden heb. Neem nog snel iets op te drinken en loop richting de kassa op mijn dingen te betalen. " dit is dan 7 euro 30. Alsjeblieft." Ik haf haar snel een briefje van 10 euro, en kreeg daarna mijn wisselgeld terug. Buiten stopte ik mijn drankfles in schuine draagtas die ik om had en besloot toen om aan mijn broodje te beginnen. " Cher ? " hoorde ik een persoon achter me vragend vragen. " Cherlay...? ". Geschrokken keek ik naar de persoon die mijn naam uitsprak. Het moest iemand zijn die wist dat ik het was.. Iemand die mij kende van, van vroeger.
Ik keek de persoon geschrokken en vragend aan, toen ik pas besefte dat de persoon die mijn naam uitsprak, de persoon was die ik zo hard had gemist. Een glimlach verscheen op mijn gezicht. " Billy..? " vroeg ik toch als bevestiging aan de persoon die voor mij in een rolstoel zat. Toen ik hem voor het laatst gezien had zat hij helemaal niet in een rolstoel. Ik heb hem altijd gekend als een sportieve man. Maar zo te zien aan zijn buikje en aan de rolstoel is dit nu niet meer het geval. " wat brengt jou hier ?" Vroeg hij me iets wat te enthousiast. " oh,, wat rondtrekken enz... " " kom laten we naar mijn huis gaan, kunnen we wat bijpraten. Ik heb je echt al een lange tijd niet meer gehoord of gezien" .....


Verstuurd vanaf mijn iPad

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen