ik pakte m'n zwemspullen en het pasje om binnen te komen bij het zwembad.
snel rende ik van de trap af en liep langs de grote zaal met de lange klapdeuren, weer hoorde ik de muziek maar weer zonder tekst deze keer herkende ik het van een opgenomen liedje van het optreden het was mind is blown !
meteen had ik een lach op m'n gezicht en rende naar boven om in het programma boekje te kijken of mainstreet kwam optreden, helaas stond er in : 'een verassingact voor de tienermeiden' maar dat zegt al genoeg dacht ik meteen !
schijnbaar was ik zo aan het gillen van blijdschap dat m'n moeder het ook hoorde, omdat ik om 8 uur weer van mijn ouders op de kamer moest zijn zei ik er niks over en besloot het maar geheim te houden zodat ik om half 9 toch stiekem weg kon glippen om te kijken bij mainstreet !
snel zei ik tegen m'n moeder dat ik een spin zag, toen ze eindelijk weg was.
besloot ik weer om naar beneden te gaan en een ijsje te halen in het restaurand, omdat er zoveel deuren waren in het hotel van het zwembad, restaurand & nog veeeeel meer liep ik per ongeluk bij een verkeerde deur naar binnen en belande in een ruimte met microfoons, er stond een gitaar en er lag een voetbal. ik pakte te voetbal op en begon stiekem een beetje te voetballen in de ruimte, naar een kwartier zag ik pas dat er een jongen met blond haar in de deur opening stond, meteen zei ik ; sorry en liep langs de jongen heen weg. toen ik eenmaal in het restaurand was dacht ik aan de jongen hoe die er uit zag toen besefde ik het pas, het was daan ! de blauwe ogen en het blonde haar & mainstreet komt optreden, het moet wel !

ondertussen was het al 5 voor 8 toen ik op m'n mobiel keek, ik rende zo snel ik kon naar onze kamer toe en pap, mam en m'n zusje zaten al klaar voor GTST.
omdat ik nog wit was van de schrik vroeg mam of ik me wel goed voelde ? meteen zei ik dat ik maar om half 9 naar bed ging omdat ik al zo moe was.
een halfuurtje later zat ik om m'n bed en was ik naar dat ene leuke setje aan het zoeken, jaa gelukkig daar is hij ! ik stylde m'n haar en deed nog wat make-up op.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen