Je gaat op internet en zoekt een dating-site. Na een paar keer klikken heb je er eentje en je vult je naam in. Je bent ingelogt en krijgt gelijk een hele hoop mailtjes maar je reageert er niet op en verwijdert ze. Dan krijg je een mailtje van een lieve jongen. Je leest het aandachtig.. er staat in...

Je leest het aandachtig en er staat in:

Lieve Maya,
wat leuk dat je ook op een dating-site zit..
miss. kunnen we vrienden worden??

greetzz rick.


Je wacht nog maar even met terug reageren want je vertrouwt het tog maar niet helemaal...
Je besluit tog nog maar even op msn te gaan maar zodra je ziet dat er bijna niemand online is waarvan jij zin had om tegen te praten sluit je het weer af. Je ploft op bed en bladerd je tijdschrift nog maar even door. Morgen is de grote dag! Je hebt dan miss. wel de meet & greet gewonnen. Je word al blij bij deze gedachte, maar deze word verstoort als je moeder je roept voor het eten. Je loopt naar beneden en gaat aan tafel zitten. "bleh, rode kool", roep je. "niet zeuren, maar eten wat de pot schaft.", zeg je pa streng. Je begint met een vies gezicht te eten. Na het eten ga je gelijk in bed liggen want je bent niet helemaal lkkr geworden van de rode kool. (btw. dit heb ik ook heel vaak.. haat aan rode kool:P)
Je valt in slaap. De volgende ochtend word je gewekt door je wekker want je moest en zou optijd zijn voor het telefoontje dat je krijg als je de meet & greet hebt gewonnen. kreunend zet je je wekker uit en stapt uit bed. langzaam loop je naar beneden en probeert wat te eten, maar van de spanning gaat dat nogal moeilijk. Nadat je gegeten hebt ga je terug naar boven waar je je verder klaarmaakt. Je schrikt je kapot en krijgt bijna een hartverzakking als je de telefoon hoort gaan. Je neemt op en....:)

Reageer (2)

  • MrsGrey

    Je schrikt je kapot en krijgt bijna een hartverzakking als je de telefoon hoort gaan. Je neemt op en....(gaat snel verder met de volgende hoofdstuk :D)

    1 decennium geleden
  • NOUGATTI

    verdergaan!!
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen