Familie Zwierink

,, sjezus Lisa, jij hebt ook altijd zo veel werk he, kunnen we eindelijk gaan! zegt Daan..
Zelf heb je ook altijd veel tijd nodig, je bent net zo'n ijdeltuit als mij, en je bent een jongen, kaatst Lisa de bal terug.
Jongens hou het wel gezellig we zijn nog niet weg of jullie hebben alweer ruzie, we maken er wel een leuke vakantie van he, misschien komen jullie nog wel nieuwe mensen tegen, nieuwe vrienden maken is nooit mis'' zei moeder.

Lisa's gedachten:

Eindelijk zijn ze dan in de auto opweg naar Schiphol, want ze gaan met het vliegtuig naar Spanje, heerlijk zo'n warm land, lekker zonnen en mooie jongens spotten, als Daan me maar niet te veel gaat irriteren, tuurlijk hou ik van hem, hij is wel me tweelingbroer, maar soms irriteert hij me zo als hij weer eens gaat zeggenndat hij ouder is, kom op zeg die 5 minuten dat hij eerder was geboren. Zo muziek in en naar Schiphol laat die vakantie maar komen.

Daan's gedachten:

Finally op weg naar Schiphol, net eff lekker lisa gekloot, helaas heeft ze echt overal iets op terug te zeggen maar wel grappig, wat hou ik toch van me kleine tweelingzusje, altijd leuk om haar daar een mee te pesten, waarom duurt het toch zo lang, waarom wonen we niet voor even in Amsterdam ipv in Goor, was een stuk minder lang met de auto, maargoed daar kunnen we niks aan doen, ik woon toch liever in Goor, een stuk mooieren leuke mensen.


Op schiphol aangekomen:
En nu onze gate zoeken koffers afleveren en dan winkels kijken, zegt vader.
Het is helemaal niet druk, zijn er dan maar zo weinig mensen die vandaag op vakantie gaan, okee we gaan wel 3 weken maar dat zal toch geen verschil maken met wanneer, nouja we zien t vanzelf wel, en ze gaan opweg naar hun gate.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen