Foto bij Two

13/04/2013. 21:00
Dear Diary.
Yes the family malik, i don't wanna see them, i missed him so much that i hate myself right now!
i'm going to sleep and try not to think about Zayn ,,,,,,,, anyway i have to go to work tomorrow -.-
so byebye
xx
Vanessa N.


ik leg me dagboek neer en ik loop naar de badkamer en trek me kleren uit en gooi ze ergens in de hoek , ruim ik morgen wel op en ik lach in mezelf ik stap onder de douch en als ik klaar ben droog ik me af en trek me one piece aan want ja daar slaap ik echt in en dan hoor ik opeens de bel gaan, en me ogen worden groot en ik ren de badkamer uit en naar het einde van de gang want daar kan je precies goed zien wie er staan en ik kijk uit het raam en zie twee heel bekende mensen ja de ouders van zayn. en ik denk. pff gelukkig is zayn er niet en ik loop naar me kamer en doe me deur dicht en doe me lampje aan wat bij me bed staat en ik pak me laptop en ga in de stoel zitten en ik ga dan naar youtube en ik denk dan hmm eens even kijken en ik tik zayn malik in en me ogen worden dan groot , en ik denk nee dit kan echt niet en ik doe me laptop dicht en leg hem weg en doe me haar in een staart zodat ik lekker geen klitten krijg en ik doe me lampje uit en ga in me bed liggen en ik val dan in een diepe slaap.



09:00


ik word wakker van een geluid wat ik niet graag hoor ik druk hem wekker uit en ik sta op en loop naar beneden en ik maak dan wat te eten en wat eten voor op me werk en ik eet me ontbijtje op en doe me eten voor vandaag in me tas en loop naar boven naar de badkamer en ik trek me werk kleren aan( bestaat uit : Skinnyjeans , Vans , Shirtje , Vestje) en ik doe me make-up en haar en ik pak me tas geef me hond een kus op z'n hoofd en trek me jas aan en ik loop naar me werk gelukkig is het dichtbij want het kan elk moment gaan regenen.

''Goedemorgen miss newton'' en ik zie me beste vriendin staan en ik schiet in de lach en geef haar een knuffel '' ik heb echt geen zin om te werken en weet je wie er gister gewoon dood leuk langs kwamen'' ze kijkt me aan '' nou vertel het eens , en ik heb dus ook geen zin'' ik lach '' je weet toch zayn van vroeger'' ze kijkt me met grote ogen aan '' omg was hij bij je thuis weet je hoe lekker hij is geworden'' ik rol met me ogen '' nee maar zijn ouders dus wel helaas, ik kan hem echt niet meer zien hoor na wat ik hem heb aan gedaan ik weet zeker dat hij me haat'' en ik berg me tas en jas op in me kluisje aangezien we er al zijn '' meid je moet gewoon je excuus aan gaan bieden en dan zul je wel zien hoe hij reageert'' ik knik en we beginnen dan met werken

ik ben dan klaar met werken en zeg iedereen gedag en ik loop richting huis. als ik me straat in loop zie ik een dure auto voor onze huis staan en ik denk hmm wie zal dat nou toch zijn of gewoon z'n rijke stinkerd die wilt opvallen en ik lach in mezelf , en ik loop naar me deur en doe open en doe me jas en schoenen uit en dan hoor ik opeens een heel bekende stem.

Reageer (2)

  • DiedeHorann

    Weer met Donoghue eens! Als iemand iets zegt is het onduidelijk omdat je geen hoofdletters en zo gebruikt, soms zeg je me deur, me jas, maar het is m'n of mijn deur\jas. Ik bedoel het echt goed, het is een leuk verhaal! Maar dan moet je íéts netter Nederlands schrijven. :$

    1 decennium geleden
  • Dahl

    En eigenlijk sowieso hoofdletters zijn fijner. Sorry dat ik het zeg, maar ik bedoel het goed.
    Verder vind ik het heel leuk, dus snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen