Hier alweer deel 2. Morgen waarschijnlijk deel 3.

Ik kom bij Nils aan. Ik leg mijn tas onder de kapstok en loopt naar de keuken. Ik kom hier zo vaak dat ik de weg weet en ook waar Nils meteen heen gaat. En ik had gelijk, hij loopt meteen naar de keuken en pakt wat te eten. Ze hebben citroencake, dat is zo lekker. Zeker omdat hij zelfgemaakt is. Mmm…

Als we samen tv zitten te kijken, gaat opeens de bel. Nils springt meteen omhoog en rent naar de deur. Allebei verwachten we dat Daan, Owen en Rein nu binnenkomen. Maar dat is niet zo. Het was alleen een postbode die een pakketje van de buren af te leveren. Nils springt weer over de bank terug. Net voor dat hij weer rustig zit, gaat de bel opnieuw. Opnieuw springt hij op, maar hij valt net over de leuning van de bank. Het zag eruit alsof en een ninja die hard faalde. Toch staat hij binnen een paar seconde bij de voordeur. ‘Heey nilsje.’ Hoor ik vanuit de gang. Daar zijn de jongens. Als ze binnen komen zien ze me op de bank zitten. ‘Heey Fien.’ Roepen ze en rennen op me af. Ik word bijna omvergelopen. Ik geef ze allemaal een knuffel. Ik ken ze nu al een paar jaar dus ik ken ze best wel goed.

Na een uur zitten te kletsen, staat Nils opeens op. ‘Zullen we met z’n alle naar de film gaan?’ roept hij. ‘Oke’ roepen we met z’n alle tegelijk. We hebben alleen 1 probleem, we hebben maar 2 fietsen. Dat wordt dus lopen. We lopen langs het huis van mijn beste vriendin, Maaike. ‘Wacht even, ik ga even aan Maaike vragen of ze ook mee wil. Ik bel aan en Maaike doet open. ’Heey, wat doe jij hier’ vraagt ze. Ik vraag of ze mee naar de film gaat. Ze pakt haar jas en gaat meteen mee. Als we terug naar de jongens lopen zie ik dat Rein naar Maaike aan het staren is. Even later lopen we door naar de bios. Ik stoot Rein aan en fluister. ‘Jij vindt Maaike een beetje leuk, he?’ ‘Eh, nee hoor.’ Stamelt hij. Ik kijk hem aan met een “ikweetzekerdatjeliegt-blik” ‘Valt het heel erg op dan?’ vraagt hij fluisterend. Mwa, een beetje. Maar wees niet bang, ze heeft geen vriendje.’ zeg ik en loop vrolijk door. Ik zie de bios al.

Reageer (2)

  • Reinlicious

    Leuk! Mag ik de vriendin zijn van Daan? x
    Ik heet Yasmine. , alvast bedankt jaha x

    Dikkekusx

    1 decennium geleden
  • MS123456

    Hahahahahaha leuk snel door xxxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen