Foto bij Ella,

Hoii,

Ik ben Ella Bieber,het zusje van Justin Bieber die jullie waarschijnlijk wel kennen.
Ik ben 18 jaartjes jong en ga op tournee met mijn broertje.Voor de rest ben ik fan van MIJN BROERTJE!!!TH,CB,SHAKIRA,NW,....

Ella pov

"ZUSJE,WIL JE MIJN SOKKEN GEVEN??galmt Justins stem door de toerbus.Ik zucht,leg mijn boekje even aan de kant en neem zijn Pokemon sokken.
Dan neem ik mijn boekje terug en begin verder te lezen."Ik wil liever die van Ronaldinio"zeurt mijn broertje.Ik sta weer op en neem zijn Ronaldinio sokken.Ik gooi ze naar hem toe en ga weer lezen."Niet die van Ronaldinio,ik wil die gele!!""JUSTIN""Het is al goed,ik doe deze sokken wel aan."zeurt mijn broertje droevig.Ik draai met mijn ogen,Justin kan irritant zijn zoals nu,maar dat is omdat hij zenuwachtig is voor het concert,hij is namelijk voorprogamma van TH.Zelf ben ik ook zenuwachtig,ik ga eindelijk mijn favo band ontmoeten!!.Ik sluit mijn even tot ik de deur hoor kraken.Ik kijk op en zie Justin met tranen in zijn ogen."Hey,wat is er met mijn grote jongen?"Sorry Ella,ik wil geen ruzie met jou"Ik knuffel hem.Op foto's staat hij zo stoer op,maar het is een jongen met een klein hartje,hij zou niet weten wat hij zonder zijn grote zus zou moeten,en dat vind ik schattig aan hem,mijn kleine Justin."Hey J,het is niet erg,maar ga je nou maar omkleden mijn lieve broertje moet een voorprogamma regelen.Justin glimlacht,zelf is hij geen TH fan,maar hij weet dat ik dat ben."Ga je wel naar mijn optreden kijken zussie?"vraagt Justin geniepig.
Ofcourse,wat zou ik anders doen?Wel met die TH jongen zoenen,Bill denk ik dat hij heet."JUSTIN"Oké,oké ik ga me klaarmaken.Lachend begin ik terug in mijn boekje te lezen,wat is Justin soms toch een rare knul.
I

Reageer (7)

  • FallenA

    wel met die th gast zoenen denk ik x'] hillarisch! xD

    1 decennium geleden
  • BillCity

    verder!!!
    x

    1 decennium geleden
  • amandaXthX

    love it (H)
    nice (Y)
    ga maar verder tiss geweldig

    xoxo amanda

    1 decennium geleden
  • CBUndTHLover

    Keep Holding On je bent echt goe bezig blijven voort doen :)

    1 decennium geleden
  • barbara

    Ziet er wel leuk uit ehm ik ken Justin Bieber niet dus niet boos worden! Voor mij is dat geen punt om het niet te lezen dus neem ik wel een abo!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen