Foto bij Chapter seven

Before you, love was low
Playing girls was my high
You changed the game
Now I put my card to the side, aye
When broken hearts rise up to say love is a lie
You and I will stand to be love’s reply


'And the winner is..' hoorden we Rihanna zeggen. Ik keek Justin aan en we glimlachten naar elkaar, ik wist al dat hij ging winnen. Zijn fans waren geweldig, zijn Beliebers. Ookal mochten sommigen mij misschien niet omdat ik zijn vriendin was, niet alleen Justin maar ook ik hield van hen. Zonder hun was Justin hier niet, was zijn droom niet uitgekomen. Het feit dat zijn droom was uitgekomen was te danken aan de meiden die dacht en nacht met hem bezig waren en daarom hield ik zoveel van hen. '.. JUSTIN BIEBER!' riep Rihanna door de microfoon en de camera's werden meteen ingezoomd naar Justin. Hij lachte, gaf zijn moeder een knuffel en ik gaf hem een kus op zijn wang. Hij liep naar het podium en Pattie sloeg lachend een arm om me heen. 'De vierde van deze avond al!' zei ze zo trots als een beer en ik lachte naar haar. 'En alle vier verdiend!'

Nadat ze show over was, was er een afterparty. Zelf had ik niet zoveel zin maar Justin was op tour en veel vrienden van hem waren er ook. Zelf had ik gewoon nog steeds de vrienden die ik had voordat Justin bekend werd over de hele wereld. Met Ryan en Chaz ging ik ook om en zij woonden allebei ook nog steeds gewoon in Stratford. Ik liep hand in hand met Justin naar de mensen die hij wilde spreken. Ik vond het geweldig hoe vriendelijk ze deden, ookal was ik niet een van hen.

Nadat we een uur of twee hadden gefeest, vonden we het tijd om naar het hotel te gaan. In de limo waren Justin en ik elkaar onschuldige kusjes te geven, dat zou wel uitlopen tot meer vanavond vanavond, dacht ik in mezelf en ik glimlachte.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen