Hoofdstuk 5!! Kuss xx (Sorry als ze binnekort wat korter kunnen worden maar heb niet altijd even veel tijd. Soms zijn ze kort, soms zijn ze lang! :P)

Owen:

Die nacht: Zo dat was schrikken. Komen we de kamer binnen van Sharon, ligt ze daar op de grond. We helpen haar overeind en leggen haar in bed. We lopen weer naar beneden en opeens zegt Rein : 'Jongens dit is niet normaal!' en ik zag dat hij tranen in zijn ogen had maar hij hielt zich in. Wel knap na wat er is gebeurt.

Overdag: 'Nils, we moeten naar school! Die andere hebben eerste uur uitval!' Schreeuw ik tegen Nils die boven op zijn kamer zit. 'Ja ik kom er aan!' 10 minuten later is Nils er nog niet. WTF, waar is Nils gebleven? zeg ik als ik boven kom in de kamer van Nils. 'BOE!' hoor ik achter me. 'WHAAHAHAH NILS! NIET DOEN!' 'WEL DOEN!' volgens mij hoorde de andere het ook want Daan en Rein komen Nils zijn kamer binnen rennen. 'Wat is hier aan de hand?' Vragen Rein en Daan te gelijkertijd. 'Ik was Nils kwijt dus ik liep naar zijn kamer. Hij was er niet en toen liet hij me schrikken' zeg ik en begin te lachen. Even later lachen de andere mee. 'Oh shit, Nils we moeten nu echt gaan! Anders komen we nog te laat' 'Ja, kom laten we gaan!' Als we op school komen zie ik mijn vriendin Thirza staan. 'Hé Owen!' roept ze. 'Hé Thirza, wat doe jij hier nou? Je woont hier niet eens in de buurt' 'Nee, we zijn verhuist en ik zit hier op school' 'Oh, wat leuk!' 'Ja, maar ik ken de weg niet echt. En deze school is nog wel zo groot! Haha' 'Ach loop maar met mij en Nils mee'

Rein en Daan thuis:

'Daan?' 'Ja Rein?' 'Weet jij wat er gisteren was met Esther? Ik vind het zo gek. Als ze opstaat valt ze steeds weer terug en ze zakte ook al door haar benen heen. Ik ben bang dat er iets ergs is' 'Rein, ik weet niet wat er was maar Owen zij ook al dat het over een paar dagen wel weer over zou zijn. En er zal heus niet iets ergs zijn met Esther. Ze heeft gewoon veel last van der knie en valt naar terug naar achteren en staat misschien niet zo stevig op der benen' 'Oke, ik hoop het maar. Ik wil niet dat er iets erg is met haar. Ze is een schatje en ik wil haar niet kwijt Daan!' 'Rein luister. Als er iets ergs zou zijn met haar zou ze veel meer pijn hebben en dat heeft ze niet. Je raakt haar ook niet kwijt! Tenminste niet als jij dat wil. Ze is gek op jou dat is te zien. Zij wil jou ook echt niet kwijt dat is te zien Rein! Geloof me!' 'Oke Daan. Ik geloof je, alleen omdat ik je als familie beschou en je nooit tegen me liegt!' zegt Rein en begint te huilen. Daan knuffelt hem en begint ook te huilen. 'Kom, we gaan even een lekker ijsje halen! Daar heb ik nu echt wel zin in!' 'Ja goed plan! Ik ook trouwens, ik rammel gewoon!' 'Hahaha Rein! Grapjas!' zegt Daan nog snel en dan fietsen we weg.

Reageer (2)

  • estherhkx

    HiHiHi Thirza! Lieffieee toch! xxx Sister's forever!! xx (H)(H)(H)

    1 decennium geleden
  • estherhkx

    Heey Esther , ik heb ff ingebroken xx Thirza (leuk stukje trouwens hihi)(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen