*There are no words to explain how I feel*

Charlien pov.

De volgende dag ging ik rustig in de klas zitten. Zoals gewoonlijk achteraan en aan het raam. Maar zoals verwacht zou ik niet lang alleen blijven. Zijn stem klonk al mijmer zoet in mijn oren.
“Hey, kan ik hier zitten?” Ik knikte zachtjes, zonder mijn blik van het raam te wenden. Pas toen de stem van de leerkracht opklonk, keek ik hem vluchtig aan. Even knap, moest ik toegeven.
“Jullie zullen een groepsopdracht moeten maken. Het is de bedoeling om een scène van Romeo en Julia na te spelen. Jullie worden verdeeld in groepjes van twee en ik beslis welke scène jullie zullen spelen.” Hopeloos keek ik om me heen. Ik had niet echt iemand om mee samen te werken, maar dat maakte niet echt uit want de leerkracht had al een glazen bokaal tevoorschijn gekomen en trok een voor een namen uit de kom.
“Goed Charlien en-“ als hij maar niet, Kevin zegt. Laat hem niet Kevin zeggen. “Kevin.” Ik had nooit echt geluk gehad..
“Dus, wij gaan samenwerken.” Kevin zei het nonchalant, maar ik hoorde hoe hij geamuseerd was. Ik zuchtte en keek op.
“Blijkbaar wel.”

De dagen daarna werd ik steeds geschaduwd door Kevin en het begon een beetje op mijn zenuwen te werken. Natuurlijk hadden wij , als enige van de klas een kusscène gekregen. Ik had geen idee hoe ik dit aan Harry moest vertellen. Ik was verloren in mijn gedachten, toen ik raar maar waar weeral de stem van Kevin hoorde.
“Sta je nu nog steeds naast me?” vroeg ik geïrriteerd. Het kon me niet meer schelen hoe knap hij was. Harry was tien keer zo belangrijk.
“Ja, sorry, we moeten een dag afspreken om de scène te oefenen. Volgende week moeten we het al voor de klas brengen en ik wil mijn eerste weken niet starten met een buis.” Legde hij nogal onverschillig uit. Ik zuchtte. Dat deed ik de laatste tijd wel vaker, merkte ik op.
“Goed, kom vanavond maar naar mijn appartement.”
“Oke.” Was het enige wat hij zei voor hij de gang uitliep.
Het enige wat ik wist over dit afspraakje was dat dit gênant ging worden..


Sorry voor dit slechte stukje, ik zit een dipje.. Als ik het zo kan noemen. XxJulie

Reageer (2)

  • LouiTie

    Neine Kevin, moooooooove!xx

    1 decennium geleden
  • xMuurbloem

    Kevin werkt op mijn zenuwen!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen