Harry Styles


Uiteindelijk lagen we allemaal in het zwembad en het was onwijs gezellig geweest. Nu zit ik op mijn bed in Louis zijn kamer, er zijn iets van 10 logeerkamers maar Louis wou perse dat ik bij hem kwam slapen, ik mog hem wel, zijn vrienden trouwens ook ze zijn echt aardig. Ik geeuw.'Ben je mooi.' Louis komt naast me zitten. Ik knik.' Het was een lange dag en ik heb nog nooit zoveel leuks gedaan, ik heb zelfs nooit gezwommen.'Das waar daarnet toen lag iedereen in het water en ik durfde er niet in, uiteindelijk lukte het Louis om me er in te krijgen.'kom op Harry het is niet zo diep, je kan niet verzuipen.' had hij gezegt.'Harry ben je er nog?' 'Oh sorry, zei je iets.' Hij begint te lachen.'Nee laat maar.'Ik geeuw nog een keer.'Je mag tegen me aan liggen hoor, vind ik niet erg.'Ik grijns naar hem en leg mijn hoofd op zijn schoot.'Wil je iets vertellen over je vrienden in het weeshuis?'Vraagt hij voorzichtig.'Ja hoor, der is daar een klein jongetje van 5, die elke nacht aan mijn bed staat omdat hij een nachtmerrie heeft, hij heet Ethan en hij is als een broertje voor me. En dan heb je nog Nathan, hij is 17 jaar en hij is geniaal en zo rebels als een hond die in bad moet, en Justin hij s 14 jaar en hij heeft een stem die als hij zijn filmpjes op youtube kon zetten onwijs beroemd wordt.' Ik geeuw weer en doe mijn ogen dicht.'Slaaplekker Harry.Ík voel dat hij een kus op mijn voorhoofd plant en dan wordt ik een mooie droom in getrokken.

'Harry wordt wakker.'Fluistert er iemand in mijn oor. Alsof dat me wakker kan maken. Wacht eens even, iemand fluistert in mijn oor dat ik wakker moet worden, meestal schreeuwt er iemand dat we onze luie kont moeten bewegen. Ik doe me ogen open en kijk verwildert om me heen.'Rustig maar.'Grijnst Louis.'Kom je mee ontbijten kan je me ouders ontmoeten.' 'J-je o-ouders o-ntmoeten?' Hij knikt.'Ja gek, wat dacht je dan, kom kleed je aan.' Ik sta langzaam op en pak snel wat kleren en kleed me om.'Hazza ben je klaar?' Hazza? hij heeft al een bijnaam voor me, ik grinnik en loop naar hem toe.' Klaar om mijn ouders te ontmoeten?' Ik schud mijn hoofd, hij grijnst en trekt me mee.


Louis Tomlinson

Ik trek Harry mee naar de eetkamer, het is een wonder dat mijn ouders er bijde zijn.´Hey mam en pap.' Ik druk mijn moeder een kus op haar wang.' Dit is Harry, de jongen uit het weeshuis.' Mijn vader kijkt verbaasd en Harry wordt rood en stekt zichzelf stotterend voor.´Ik dacht dat je jonger iemand zou kiezen.' Harry krabt zich ongemakkelijk achter zijn oor.' Je weet dat je hebt gezegt dat ik zelf mag kiezen wie we in huis nemen, dus ik koos Harry, problem with it.' Mijnvader schud zijn hoofd.'Nou Harry val aan zal ik maar zeggen.' Zegt hij wijzend op het ontbijt. Harry pakt één croissantje en gaat zitten op een stoel en k ga naast hem zitten.' Je mag wel mer hoor.' Hij kijkt me even onzeker aan en pakte toen nog een broodje. ' Je bent schattig als je verlegen bent.' Fluister ik in zijn oor . Ik besef wat ik heb gedaan en wordt rood, net als Harry.' Wat gaan jullie vandaag doen?' Vraagt mijn moeder.' De jongens, Denise en Sandra komen ons zo ophalen voor naar het pretpark.' Harry kijkt me vragend aan.' Welk pretpark?' Ik rol mijn ogen. ' Die jij twee weken hebt gekocht.' Mijn vader knikt en loopt de kamer uit.

Na een half uur gaat de bel. Ik doe open en meteen vliegen er een blondharige en een roodharige om me nek. ' Hey San en Denies.´Grijns ik.´Ready for the rollercoaster?'



Hey peeps hoe is he tmet jullie?? xo

Reageer (5)

  • NotAHumanBeing

    Nawh Larrehhh
    ene en en en en Niet zo verlegen HazzaBazza

    1 decennium geleden
  • VeerleClifford

    aaawh, haz is zoo cute here

    1 decennium geleden
  • 1BVBlove

    Omg, super leuk!!!
    Je moet snel verder!!!! (H)

    1 decennium geleden
  • 1D1Dlove1D1D

    You made my my day, by putting this chapter online. Thank you so much.
    Geweldig (dance)
    Snel door (typing)

    1 decennium geleden
  • CRAZYxME

    jeaaaaaaaaaaaah
    snel verderrr
    LARRYYY

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen