Foto bij 28~Harry~Charlien

*I found the missing pieces*

Harry pov.

Gejuich weerklonk vanuit het publiek en met een grijns op mijn gezicht verliet ik samen met de jongens het podium. Als dit was hoe het voelde, zou ik er nooit genoeg van krijgen. Want al die gillende meiden en ja, zelfs jongens, stonden daar voor ons. Gewoon om ons te horen. Ik wist dat ik te danken had aan X-factor en ik zweer dat ik nog nooit zo dankbaar ben geweest.
Toen ik de kleedkamer binnenkwam, had Louis zijn T-shirt al uitgetrokken en zocht hij verwoed naar zijn andere T-shirt. Hij was vast en zeker de slordigste van ons allemaal. Maar ik kon er wel mee lachen, iedereen had zo zijn goede en slechte kanten. Mijn gedachten gleden verder en kwamen uiteindelijk uit bij Charlien. Ik vroeg me af hoe het met haar ging, zou ze ook aan mij denken?
‘Net een optreden gegeven. Voel me geweldig. Hoe is het met jou? X Harry’ stuurde ik haar snel via sms. Niet veel later kreeg ik al een antwoord.
‘School blijft nu eenmaal school, maar ik overleef het wel! XCharlien ps: kben trots op je en de puppy maakt het goed ;)’ Ik glimlachte breed en keek naar de jongens. Die hadden hun kleren al aangetrokken en Zayn legde nog de laatste hand aan zijn kapsel. Snel gooide ik mijn gsm op mijn kleren en trok ik mijn T-shirt over mijn hoofd. Het was niet de bedoeling dat we te laat zouden komen door mij.

Charlien pov.

Na school had ik me voor de eerste keer echt gehaast om naar huis te gaan. Ik had mijn kleine styles afgehaald bij mevrouw Verschuren, die gelukkig weg van hem was. Ze stond al te springen om nog eens voor hem te kunnen zorgen. Ik bedankte haar en liep naar mijn appartement. Ik zette de puppy op de grond en deed de deur achter me dicht. Ik was verward door Kevin. Hij had een licht accent gehad en praatte met een zachte stem. Plots haalde mijn gsm me uit mijn gedachten door plots hevig te trillen. Een berichtje van Harry. Ik voelde mijn hart een sprongetje maken en toen wist ik het. Ik was gewoon verward geweest door Kevin zo plots te zien, maar bij Harry voelde ik me niet verward, het voelde gewoon juist. Alsof ik de laatste stukjes van een puzzel gevonden had.


Slecht stukje, maar ik heb het een beetje snelsnel geschreven, hoe dan ook veel plezier! XxJulie

Reageer (2)

  • xMuurbloem

    hoezo slecht, ik vind het kei schattig! en njaa, "kleine Styles" ! <3

    1 decennium geleden
  • LouiTie

    Kleine styles. Naww! Snel verder!xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen