"Wat ben je toch mooi". Vingers glijden over mn schouder naar mn boven arm. Ik lig mijn zij en hoor zijn rustige ademhaling. "En je bent zo zacht". Een mond verplaatst zich naar mijn hals en kust zachtjes het vel net onder mn oorlel. Hij draai me op mn rug zodat hij me kan aankijken. Ik zucht. Die ogen. Mos groen met een tint blauw. Ik kijk verder. Die rechte neus, sensuele mond en die donkere stoppels op zijn kaken. Hij merkt op dat ik staar en glimlacht."Ik hou van je". "ik ook van jou".
Ethan is van mij. Van mij alleen. Ik streel hem door zijn donkere krullen terwijl hij zachtjes mn borsten masseert. Ik moet terug denken aan hoe ik hem heb ontmoet. Op de verjaardag van mn oude buurmeisje en beste vriendin Geertje. Oud klas genootje. Hij glimlachte naar me toen ik binnen kwam.
"Zo, jij bent dus Loes". 1 woord en ik was verkocht. De rest is geschiedenis. Nummers wisselen, Whatsappen, daten, en nu al 2 jaar samen in bed. "Waar denk je aan?" "Nergens. Niet zo nieuwsgierig, jij." Hij grijnst en gaat door met zachtjes bewegen, steeds sneller. Ik zucht als er een gevoel van genot door mn onderbuik trekt. Als hij klaar is, stapt hij uit bed en loopt naar de deur.

"Koffie?" Ik knik. En daar gaat hij. Spiernaakt loopt hij de kamer uit. Ik hoor hem in de keuken rommelen en het koffie zet apparaat begint te pruttelen. Ik laat me terug vallen op mn kussen. Zo gaat het nou altijd. Zodra we klaar zijn, springt hij uit bed en gaat koffie zetten. Ik stap uit bed en vis uit een stapel kleding ondergoed en een shirt van hem. Ik snuif zijn geur op en trek het over mn hoofd. Het gepruttel is op gehouden. Zodra ik de deur open, ruik ik de geur van verse koffie en loop de keuken in

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen