Hoofdstuk 3. Kusss myy

'Hé Rein!' Esther roept me, maar ik hoor haar niet. Ze komt naar me toe en gaat naast me op het bankje zitten. Ik schrik als ze me een knuffel geeft. 'Ooh, hé Esther' antwoord ik en ik bloos. Ik zie dat Daan, Owen en Nils ook aan komen fietsen. 'Hé Rein en uuh....' 'Esther' zeg ik snel tegen Owen en we beginnen te lachen maar ik blijf stil. 'Rein, wat is er?' 'Nouw, ik wil je iets vragen' 'Uuh... jongens?' 'Ja we gaan al Reintje!' roept Nils lachend. 'Esther, al vanaf het begin toen ik je voor het eerst zag vond ik je al bijzonder. maar toen ik je van dichtbij zag was je gewoon zo lief en schattig. En nu wil ik je graag vragen. Wil je mijn meisje zijn?' 'Ja, maar natuurlijk. Toen bij het Junior Song Festival was ik al een echte Mainiac en was jij mijn favoriet van Mainstreet!' We fietsen richting ons huis en hij fietst mee tot mijn huis, en dan gaat hij zelf naar huis.


Owen:

'Zo Rein, jij ziet er vrolijk uit! Is er iets gebeurt tussen jou en Esther?' 'Nee, nou eigenlijk wel' zegt Reine en hij bloost. Hij legt het verhaal uit aan me uit. 'Aha, nu snap ik waarom Daan en Ales zeiden dat je heel stil was toen jullie die meiden tegen kwamen. En volgens mij zeiden ze ook dat je zat te staren naar Esther. Je bent verliefd!' 'Ja dat ben ik maar dan was ook heel stil en zat ook te staren... zou hij ook verliefd zijn?' 'Weet ik niet' 'ALES!!' 'JA REIN!' Ik begin te lachen als hij de kamer binnen komt. 'Uuh, Ales, je t-shirt! Hahaha' 'Ooh haha!' Als Ales terug komt naar beneden zit zijn t-shirt wel goed.

Rein:

Als we klaar zijn met het eten gaat de bel. 'Ik ga wel!' roept ik. 'Hé Esther, wat doe jij hier nou?' Nou, ik... ik... ik was in de buurt en toen.. toen..' Verder kwam ze niet want ze begon te huilen. 'Rustig maar liefje. Het komt wel goed. Kom maar mee naar binnen en leg dan het verhaal mar uit.' Toen we binnen kwamen zagen de andere dat Esther huilt. Ze legt het verhaal aan ons uit en ik schrik. 'Ik krijg die man wel die jou aan reed!' 'Rustig man! we lossen het wel op. Het komt wel goed. We gaan eerst even naar het ziekenhuis want ik zie dat je been open is en dat je moeilijk loopt' zegt Daan.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen